Zoeken naar fotograaf

Uw zoekactie voor fotograaf leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fotograaf 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Fotograaf/Cameraman
Fotograaf/Cameraman Ik bied mijn diensten aan als cameraman/fotograaf aan dames en koppels. Wil je jullie erotische momenten vastleggen op foto of video, laat me iets weten. Ik kom aan huis en gebruik jullie eigen toestel. Zo bepalen jullie volledig wat er met de foto's gebeurd. Stuur me een berichtje indien interesse.  
Fotograaf 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Fotograaf nodig
Ik ben amateur fotograaf, op zoek naar dame of koppel voor erotische fotoshoot. Stuur me een berichtje indien interesse. Regio Roeselare.  
Stoute fotograaf 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotoshoot die eindigt in meer
Ik merk als professioneel fotograaf dat veel vrouwen opgewonden geraken van het feit dat je ze mooi in beeld kan brengen. Veel vrouwen hebben zelfs de fantasie dat de fotograaf tijdens de shoot opgewonden geraakt van hun verleidelijke poses. Deel je die fantasie dan moeten we eens afspreken. Ik maak van jou stijlvolle sensuele foto’s en laat mijn professionalisme varen en begin in te gaan op je avances. Ik corrigeer je houding, ik help je met je kleding en complimenteer je lichaam. Je reageert door me uit te dagen en we laten de shoot overgaan in een verleidingsspel waarin we mekaar verwennen. Discretie is gegarandeerd. Ik kan ontvangen (overdag en avond)I  
13 dagen
Stoute fotograaf 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotoshoot die overgaat in meer
Ik merk als professioneel fotograaf dat veel vrouwen opgewonden geraken van het feit dat je ze mooi in beeld kan brengen. Veel vrouwen hebben zelfs de fantasie dat de fotograaf tijdens de shoot opgewonden geraakt van hun verleidelijke poses. Deel je die fantasie dan moeten we eens afspreken. Ik maak van jou stijlvolle sensuele foto’s en laat mijn professionalisme varen en begin in te gaan op je avances. Ik corrigeer je houding, ik help je met je kleding en complimenteer je lichaam. Je reageert door me uit te dagen en we laten de shoot overgaan in een verleidingsspel waarin we mekaar verwennen. Discretie is gegarandeerd. Ik kan ontvangen (overdag en avond)