Zoeken naar gans de nacht

Uw zoekactie voor gans de nacht leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

fernand 71 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
nepdokter zoekt dame die zich uitgebreid wil laten onderzoeken en diskreet ontvangt
ben héél diskreet, zacht en onderzoek gans uw lichaam. Ouderdom speelt geen rol.Neem de nodige tijd zodat u volop geniet  
11 dagen
HaMa 121 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sliploos gedrag ! Nieuwe Club !
Hallo dames, koppels, wij (2 deftige en correcte heren 50plus) starten met een clubje ! Vooral het sliploos zijn van de dames is belangrijk ! We zoeken daarom gelijkgestemde zielen, dames en koppels om lid te worden van ons select clubje ! Zend je mail met motivatie (meer dan 5 lijnen), interesses, trefwoorden naar ons en dan laten wij weten of je toegelaten bent tot onze club ! Er is géén leeftijdsgrens ! Gans Vlaanderen is welkom ! Vanaf 21jaar is iedereen welkom mits een goede motivatie ! Kom op en reageer direct met een email ! Gluurders groetjes Hans en Maarten.  
14 dagen
Dave 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gewoon direct ...:)
Heej, Dit kleine vakje spoort wsl velen aan tot het schrijven van een gans epos. Ik heb het gevoel dat als gewoon doodeerlijk en direct niet werkt, niets zal werken. Ik laat hier een postje omdat ik gewoon een leuke, intelligente, en avontuurlijke vrouw zoek voor een leuke, ongedwongen,en spannende date. Ik ben geen sukkel, freak of hopeloos geval. Ik ben gewoon single, ben oppervlakkige zaken beu, krijg de kriebels bij het fake-gehalte van escort sites en zoek geen relatie, noch wil ik via mooie praatjes een vrouw in bed lokken. Nu een tijdje geen sex gehad, dus, zoek ik een echte, eerlijke, intelligente en leuke vrouw ( 18-50 ) voor 1 of enkele leuke,lekkere dates, Zonder gekke, rare, extreme, disrespectvolle kinks,..gewoon lekkere,leuke seks. Ik geloof in het feit dat als je je meisje verzorgd, je snel zal weten waarom! Ben 40,1m83,normaal gebouwd en geschapen,geschoren,discreet en vrouwgericht. Hiervoor kan ik evt wat financieels, als gewenst.Kortom, direct, eerlijk, mail me,D.  
Kinky man 38 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Kinky date
Is je man niet thuis? Ben je alleen thuis en weet je niet wat te doen? Zoek je wat afleiding? Ik kom graag langs. Voor een vluggertje of voor langer als je wil. Ik hou me aan jou wensen. Sta voor veel open. Ik kan in de morgen of middag komen ook. Of gans de dag.. Laat gerust weten. Wie heeft zin in extra avontuur. Leeftijd niet belangrijk. Alles kan, niets moet.  

Kinky date
Daterke 38 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Kinky date
Is je man niet thuis? Ben je alleen thuis en weet je niet wat te doen? Zoek je wat afleiding? Ik kom graag langs. Voor een vluggertje of voor langer als je wil. Ik hou me aan jou wensen. Sta voor veel open. Ik kan in de morgen of middag komen. Of gans de dag.. Laat gerust weten. Wie heeft zin in extra avontuur. Leeftijd niet belangrijk. Alles kan, niets moet.  

Kinky date