Zoeken naar gans de nacht

Uw zoekactie voor gans de nacht leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sarah en Cindy 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0475217035
Twee vrouwtjes voor trio!
Hey dit weekend willen de twee vriendinnen zoveel mogelijk mannen neuken samen.Ze doen zowel trio als Gb dus voor elk wat wils.De ene us voor de zachte aanpak de andere houd van het hardere werk.Beide zijn supergeil en ieder gaatje is te gebruiken.Sarah 1,65 m mooie 85 d curvy,Cindy 1,74 m 85 c slank gebouwd.Sarah is tevens gepierced in tepels en klitje.Zz zijn gans het weekend te boeken stuur naar ons nummer voor afspraak. Grts en tot straks!  

Twee vrouwtjes voor trio!
Zoeker 45 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Fantasie met dame of koppel
Hey Heb de Fantasie om af te spreken met een dame om een bare date te hebben, is eerste keer en totaal nieuw voor mij. Ikzelf ben safe en verwacht dit uiteraard van u ook, sta zeer op hygiëne en discretie. Zoek eigenlijk een vaste dame om meerdere malen te daten, dame van koppel kan eventueel ook. Verplaats over gans Vlaanderen en wil correcte vergoeding geven hiervoor. Zie je het zitten en heb je nog vragen, stuur een mailtje met foto en verwachtingen.  
Robin 40 jaar Antwerpen - Lier
Aantrekkelijke jongedame gezocht (FWB)
Ik ben op zoek naar een jongedame tussen 18 en 45 jaar die zin heeft om af te spreken met een 40-jarige jongeman voor een seksdate. Kan éénmalig of méér naargelang we er zelf zin in hebben. Een friend with benefits eventueel. Je kan dus ook met mij gewoon leuke gesprekken hebben. Date kan worden voorafgegaan met hapje en drankje om elkaar beter te leren kennen. Ik val voornamelijk op slimme jongedames die hun mondje weten te gebruiken maar ook op jongedames die toch wel een mooi voorkomen hebben met stevige boezem. Ik ben een alleenstaande papa dus om een plaatsje in de agenda te maken, zal het puzzelen zijn doch mogelijk. Ben je zelf gebonden of alleenstaande mama? Geen probleem, ik snap het en je kan rekenen op de nodige discretie. Alsook hygiëne. Bij voorkeur reageren met foto en wat je wensen/voorkeuren zijn. Afspreken kan bij jou of op hotel. Ik kan en wil me verplaatsen over gans Vlaanderen. Ik betaal tot 250 euro per afspraak. Groetjes en tot mails?!  
Eros 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
U heerlijk laten wassen en masseren en daarbij een stevig zakcentje verdienen?
Jawel, het kan! Leuke man van net geen 50 lentes jong, zoekt hiervoor toffe jonge meid, zoals studente, alleenstaande mama enz… Geen andere sexwensen! Mijn leuze is trouwens: hoe jonger (+18) en/of meer mijn voorkeur looks (fijn & klein) hoe meer centjes in the pocket! Ik verplaats me hiervoor door gans het Vlaamse land. 101 % eerlijke advertentie. Graag foto in retour bij wederzijdse interesse (hoeft niet naakt en mag onherkenbaar zijn). Kom op, wie durft? Maw… tot snel? Grtjes Eros.  

U heerlijk laten wassen en masseren en daarbij een stevig zakcentje verdienen?