Zoeken naar geef toe

Uw zoekactie voor geef toe leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt geregeld oraal contact met onderdanige jongere
Ben je jong (max 35), van enig niveau met gevoel voor humor into (oraal) bevredigen van een oudere heer? Kun je je vrijmaken overdag in de middag? Ik, 51,177, 71, 17, getrimd, geef graag bijscholing aan ruimdenkende jongeman. Discretie gewaarborgd en gegeven. Graag antwoord van meer dan twee woorden en foto van je onderdelen. Antwoord verzekerd.  

Man zoekt geregeld oraal contact met onderdanige jongere
John 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Beschaafde heer voor geregeld contact met onderdanige jongeman
Ben je jong (max 35), van enig niveau met gevoel voor humor into (oraal) bevredigen van een oudere heer? Kun je je vrijmaken overdag in de middag? Ik, 51,177, 71, 17, getrimd, geef graag bijscholing aan ruimdenkende jongeman. Discretie gewaarborgd en gegeven. Ik ontvang te Gent. Graag antwoord van meer dan twee woorden en foto van de relevante onderdelen. Antwoord verzekerd.  

Beschaafde heer voor geregeld contact met onderdanige jongeman
Masseur 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
geef massage aan huis
genieten van een heerlijke massage aan huis. Ik kom tijdens werkdagen overdag met mijn tafel aan huis. Voor info stuur gerust mailtje grt  

geef massage aan huis
Karpat 65 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Twee mannen zoeken derde
Twee verzorgde mannen 55 166 66 (rechts op de foto) en 66 188 79 (links op de foto) zoeken jonge kerel, voorkeur voor 20-er (max 37 jr) om samen te stoeien. Veel is mogelijk en jij bepaalt wat er gebeurt: van soft, ruk- of pijpbeurt tot neuken (versa). Wij ontvangen. Enkel in de week mogelijk. Hygiëne en discretie gevraagd een geboden. Schrijf wat je zoekt ajb, geef je stats en jazeker, een fotootje is erg welkom.  

Twee mannen zoeken derde
gisteren
Tony 56 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
geile leuke date
ik zoek een leuke geile date, ik hou van massage,pijpen,likken,rimmen,vingeren,69 ik geef ook wel eens massage aan slank en onbehaard. ik kan ontvangen graag antwoord met stats en foto. geen fake gedoe ik antwoord altijd grt  
gisteren
sporty 56 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
geile leuke date
hey, ik zoek een leuke date,massage ,pijpen,likken,vingeren,69, zelf onderga ik graag een goede massage liefst onbehaard en slank,sportief ik ontvang geef stats en foto mee in uw antwoord geen fake berichten aub dank je wel  
Danny 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie wil gepijpt worden.
Ontvang in Beveren waas, wie wil zijn zaad kwijt wil.Ik geef jou een lekkere pijpbeurt, jij mag passief blijven en genieten Indien een klik mag je komen in mijn mondje grt Danny. MAX 30J Ps heb glory hole ook .  
mario 50 jaar West-Vlaanderen - Koekelare 0498448141
wie geef er zin
welke jonge gast is er deze namiddag vrij ik kan ontvangen 20/30j alleen berichten sturen  
Llerak 65 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Gratis massage
5 km ten oosten v Ninove - ik geef gratis heel degelijke relax-totaalmassage met koude of warme olie deze massage is al dan niet erotisch maar soft, vrijblijvend en zonder enige verplichting (in ieder geval zeker geen geneuk) dit kan bij mij thuis of op verplaatsing (in de regio) ik kan zelf ook naakt zijn maar dat hoeft niet dit aanbod geldt voor -30 (absoluut maximum: 35), Antwoord verzekerd.  
Pierre 61 jaar Antwerpen - Brasschaat
Iemand zin om vanavond een massage te geven?
Iemand zin om me vanavond nog een massage te komen geven? Een erotische mag ook. Hoeft niet professioneel te zijn. Als je er maar plezier aan beleeft. Vraag mij niet om nog andere foto's op te sturen dan deze die je hier ziet, want dat doe ik niet. Ook goed om vooraf te weten dat ik zelf geen massage geef.  

Iemand zin om vanavond een massage te geven?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9