Zoeken naar geen ervaring

Uw zoekactie voor geen ervaring leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Didier 49 jaar Antwerpen - Brecht
Voyeur zoekt jong meisje (geen sexueel contact nodig)
Ik zoek als voyeur een klassevol jong meisje (18 plus) om zichzelf te bevredigen voor mijn ogen. Ikzelf zal me dan op afstand ook masturberen. Gepaste vergoeding voorzien, eventueel op regelmatige basis. Indien je hiermee nog geen ervaring hebt geen probleem dan zullen we het rustig aan doen. Je mag uiteraard ook hulpmiddelen gebruiken. Als je toch liever hebt dat ik een handje help geen probleem.  
alain 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ik geef 600 euro voor een leuke date
Zoek een leuke dame (tussen 18 en 25 jaar) die een leuke date wel ziet zitten en het financiële extraatje wel kan gebruiken. Bij deze date krijg je 600 euro verplaatsingskosten om tot Gent te komen. Wat deze date inhoud, iets drinken, leuke babbel en als het klikt dan wijst alles zich zelf uit. Geen ervaring in daten, is niet erg heb dat ook niet. Zoek geen extremen en geen profs.  
Loyd 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massage aan huis aangeboden
Hallo, Ik ben een jonge man van begin 30 die aan huis u komt masseren. Ik heb ervaring in ontspannende massages tot licht tantrisch. ( Ero gene zones worden geprikkeld maar ik blijf gekleed) na een termijn zal ik ook kunnen ontvangen. Mijn voorkeur zijn dames maar ook koppels masseer ik graag. Stuur me voor meer info.  

Massage aan huis aangeboden
Alexander 56 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Jonge meiden die goed met een strapon overweg kunnen
Ik ben 56, groot, atletisch gespierd en kom enkel klaar als ik door een meid met een strapon wordt genomen. Daarom zoek ik vrouwen die mij tegen vergoeding kunnen helpen. Enige ervaring is wel gewenst. Verder geen sex, je mag zelfs aangekleed blijven. Afspreken tijdens de kantooruren. Hopelijk kickt iemand op het idee om ventjes goed dor te neuken.  
Bart 36 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Fun date(s) gezocht met vaste persoon...
Hoi,Ik ben een sportieve, lieve jonge man, niet onaantrekkelijk, ongeveer 1m90, 36 jaar en ong. 86kg van West-Vlaanderen.Ik zit in een vast relatie (meer dan 15 jaar) en ben dus zeker niet op zoek naar een langdurige relatie, maar wel naar wat meer spanning (op seksgebied) en nieuwe ervaringen die momenteel tekortschieten binnen mijn relatie. Weinig ervaring met andere meisjes/vrouwen behalve met huidige vriendin.Ben op zoek naar studentes (of andere meisjes/dames max 35j) die ik kan helpen bij betalen van de studies (of andere geldnood). Kan gaan van orale bevrediging tot ....Ik help u financieel, u helpt mij wat meer ervaring op te doen.Stuur alvast uw voorstellen met enkele foto's hoe jij mij wil helpen en mss help ik u wel (geen beroeps)!Liefst iemand uit de regio en vaste persoon... Hopelijk tot gauw.  
Lou 49 jaar Antwerpen - Brecht
Voyeur zoekt jong meisje
Als voyeur zoek ik een jong meisje of koppel. Het meisje moet zichzelf masturberen voor mij, ikzelf zal dit ook doen vanop afstand. Indien je graag hebt dat ik een handje help geen probleem. Bij een koppel wil ik toekijken tijdens hun sexspel en mezelf masturberen. Niveau gevraagd en geboden. Indien nog geen ervaring hiermee geen probleem dan bouwen het rustig op. Informeer vrijblijvend. Gepaste vergoeding voorzien.  
Stef 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wil je als zeer jong single slank meisje (studente 18 +) .......
lekker veel geld gaan verdienen?Dit met zeer discrete intieme dates met keurige heer uit zakenmilieu?Nog weinig seksuele ervaring is helemaal niet erg,mocht jij een ervaren oudere bedpartner geen probleem vinden? Geldbedrag per week en maand deel ik je mee na je reactie en interesse met foto.Financieel onafhankelijk worden? Dit is een mogelijkheid.  
Benny 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
100% discreet, -28jaar
Ben je een leuke, knappe jonge dame of studente ? Dan ben je in de mogelijkheid om 350 euro te verkrijgen . Dit in ruil voor een leuke date. Herhaling indien het een leuke ervaring is voor beide, is niet uitgesloten. Ik wind er geen doekjes om, geen 50 mails sturen en dan zeggen je bent mijn type niet... Nee, na paar mails met duidelijke gerichte vragen zouden we al moeten weten of we elkaar kunnen ontmoeten. Discretie en respect geef ik u voor de volle 100%. Kan zeer discreet ontvangen op appartement. Geen prof dames aub.  
10 dagen
Michael 49 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt klassemeisje/dame om mee op reis te gaan
Ik zoek een meisje/dame die me wil vergezellen op vakantie in september. Luxe & lifestyle in ruil voor fun en genot. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Bestemming nog te bepalen. Je zal zelf niets moeten betalen. Leeftijd vanaf 18 jaar. Indien geen ervaring hiermee geen probleem we zullen het rustig aan doen dan. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Mag ook een dame van een koppel zijn.  
10 dagen
alain 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
de oplossing !!
Zoek een leuke dame (tussen 18 en 32 jaar) die nood heeft aan een leuke date, maar die ook de nood van financiële kan gebruiken. Bij deze date krijg je 400 euro. Wat deze date inhoud, iets drinken, leuke babbel en als het klikt dan wijst alles zich zelf uit. Geen ervaring in daten, is niet erg heb dat ook niet. Zoek geen extremen en geen profs.  
  1   2   3