Zoeken naar geen pijn

Uw zoekactie voor geen pijn leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frederik 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Dominante speelse vrouw
Beste mevrouw Graag vind ik een Vlaamse dame die geniet om de touwtjes in handen te hebben. Ik ga hier vooral in op het mentale, verbale aspect. Geen pijntoestanden gezocht. Wel belangrijk is dat je houdt van orale seks krijgen en dat je durft je eisen stellen. Ikzelf ben een sportieve man van 29, 75 kg en 1m82. Qua persoonlijkheid respectvol en met enig niveau. Jij bent dus een vrouw, niet ouder dan 50 met oprecht zin om initiatief te tonen. Volslank kan voor mij. Wat er voor jou inzit is een mooie vergoeding en de mogelijkheid om vooral aan jouw genot te denken. Graag iemand binnen redelijke afstand en kan ontvangen of verplaatsen. Ergens op locatie afspreken valt voor mij af. Indien gewenst kan het gecombineerd worden met een etentje. Groetjes Fre Ps: amateurs of iemand die dit voor het eerst doet geniet mijn voorkeur.  
16 dagen
Pascal 47 jaar West-Vlaanderen - Izegem
250 euro. Knappe grote rondborstig vrouw.
Dag dames. Ik heb de fantasie om eens heerlijke sex te hebben met een grote slanke dame die beschikt over een mooie grote boezem. High heels, stay ups, maar alles met klasse. Ik bied 250 euro + kamerkoor. Een goede leuke babbel met een glaasje en heerlijk vrijen. Dit met wederzijds respect, waarbij genot voor beide centraal staat. Geen extremen, pijn of vulgaire toestanden. Uiteraard met vergoeding. Op kamer die ik betaal. Tijdens de week overdag. Wie heeft zin? Bij klik kunnen we regelmatig afspreken. Komende vrijdag ben ik vrij. Ikzelf zelfstandige verzorgde man van 48j.Tot snel dames.  
21 dagen
Pascal 47 jaar West-Vlaanderen - Izegem
250 euro...voor knappe grote dame met mooie boezem
Dag dames. Ik heb de fantasie om eens heerlijke sex te hebben met een grote slanke dame die beschikt over een mooie grote boezem. High heels, stay ups, maar alles met klasse. Een goede leuke babbel met een glaasje en heerlijk vrijen. Dit met wederzijds respect, waarbij genot voor beide centraal staat. Geen extremen, pijn of vulgaire toestanden. Uiteraard met vergoeding. Op kamer die ik betaal. Tijdens de week overdag. Wie heeft zin? komende vrijdag ben ik vrij. Ikzelf zelfstandige verzorgde man van 48j.Tot snel dames.  
29 dagen
Nico 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
2 dames voor heerlijk trio tegen vergoeding
Hallo dames. Deze 48j zelfstandige en verzorgde man van 1m90 en 85kg zoekt 2 dames voor geil, ontspannen en genotsvol trio. Jullie zijn bi en verwennen elkaar en mezelf terwijl ik jullie ook heerlijk verwen. Geen extremen, pijn of vulgaire toestanden. Alles met respect voor elkaar. Uiteraard is een vergoeding voorzien. In de week overdag na overleg en op kamer. Ik kan helaas niet ontvangen. Wie heeft zin en durft. Geen professionals aub. Mail me maar met de nodige info. Grtjs. Tot snel!