Zoeken naar geen pr

Uw zoekactie voor geen pr leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Gudo 63 jaar Vlaams-Brabant - Baal
Zoek koppels rond 60 jr om prive bij mij discreet PR, gangbang enz te beleven
Ik ben een 63 jarige gescheiden man en vind het wel spijtig dat je op deze site weinig adv. ziet van 60 jr koppels die graag op sexgebied ook graag vanalles willen beleven, zoals PR, gangbangs enz. Daarom zoek ik koppels die dit graag bij mij thuis privé en heel discreet willen beleven, zowel overdag als 's avonds. Welke koppels waarvan het vrouwtje er goed uitziet en ook graag door meerdere mannen willen geneukt worden hebben hier wel zin in. Ik ken wel verscheidene mannen die goed en lang kunnen neuken. Ik zoek nog 2 serieuze mannen die lang, goed en meermaals kunnen presteren, dit om 2 vrouwtjes tegelijk een gangbang te laten beleven. Zou mooi zijn als je bij jullie reactie een foto zou bijvoegen. Hygiëne en discretie is wel een must.  
16 dagen
Guido 63 jaar Vlaams-Brabant - Baal
Zoek 2 koppels rond 60 jr waar vrouwtjes privé bij mij gangbang kunnen beleven
Ik ben een 63 jarige gescheiden man en vind het wel spijtig dat je op deze site weinig adv. ziet van 60 jr koppels die graag op sexgebied ook graag vanalles willen beleven, zoals PR, gangbangs enz. Daarom zoek ik koppels die dit graag bij mij thuis privé en heel discreet willen beleven, zowel overdag als 's avonds. Welke koppels waarvan het vrouwtje er goed uitziet en ook graag door meerdere mannen willen geneukt worden hebben hier wel zin in. Viriele serieuze mannen die lang, goed en meermaals kunnen presteren mogen ook reageren. Zou mooi zijn als je bij jullie reactie een foto bijvoegen. Hygiëne en discretie is wel een must.  
18 dagen
Guido 63 jaar Vlaams-Brabant - Baal
Zoek lieve vr rond de 60 jr die houdt van massage, likken en meerdere mannen
Gescheiden 63 jarige lieve man zoekt een mooie lieve vrouw van rond de 60 jaar als vriend maar ook om samen mooie hete momenten mee te beleven zoals massage, likken en speeltjes. Wel ook een vrouwtje die graag wil experimenteren geen neen zegt om bij mij thuis privé en discreet regelmatig door met een 2de koppel en paar mannen samen te genieten. Je mag gerust beetje mollig zijn en grote gevoelige borsten hebben. Graag een dame die niet al te ver woont ( driehoek Leuven, Mechelen, Lier, Heist op den Berg). Als je bij je reactie er een foto zou bijvoegen zou uiteraard mooi zijn. Misschien kunnen we dan regelmatig met een paar koppels en paar extra mannen bij mij thuis aan PR doen met wat extra mannen. Koppels die hier ook zin in hebben mogen gerust ook al reageren. Volledige discretie verzekerd.