Zoeken naar geen xl

Uw zoekactie voor geen xl leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten.is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Toyboy/huishulp 23 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Deze week na 22uur
Hey dame’s of koppels Mijn naam is sem ik ben 23 jaar en single is er iemand van jullie opzoek naar een geile jonge man ? Ik kan elke avond na 22 uur ik ben goed geschapen en kan heel goed likken Ik kan als speelgoed of als huishulpje gebruikt worden of als knechtje naast het bed ik sta open voor alles voorstellen en alles kan geprobeerd worden Ik ben 1m75 ik weeg 65 kg en ben XL geschapen Kusjes sem en hopelijk tot snel  

Deze week na 22uur
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Lekker oraal
Ben onverwachts thuis vandaag en ongelooflijk veel zin om eens goed te beffen. Welke vrouw komt er eens genieten of ik bij U. Ik bezorg je een hemels oraal orgasme . Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Beffertje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Zin om te beffen
Ik heb ongelofelijk veel zin om eens goed te beffen. Bij welke vrouw kan ik langs komen of jij bij mij thuis. Ik bezorg je een hemels oraal orgasme. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Vdg 45 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
XL of....?
Wie XL (of groter), wil zich discreet laten (leeg) zuigen, door 'gloryhole', bij me thuis ? Ontvangst is mogelijk eender welke dag, als er concrete afspraak is. Regelmatig is mogelijk. Bi, hetero, gay, huidskleur, geen probleem. Ben gast 1m85/75kg,gbs.  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Huisvriend voor ouder koppel
Ik wil me aanbieden bij koppel om huisvriend te worden. Ik hou enorm van likken en grote borsten. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.Heb je vragen ik lees het graag.  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oraal verwennen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
13 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Rubens dame gezocht
Via deze weg wil ik een Rubens dame leren kennen met zware borsten. Kan eventueel voor vaste vriendin. Kan ontvangen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
16 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oraal verwennen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige likbeurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
  1   2