Zoeken naar genieten drie

Uw zoekactie voor genieten drie leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Charlotte 44 jaar Antwerpen - Zoersel
Stijlvolle vrouw met niveau zoekt knappe man.
Hallo, ik ben opzoek naar een leuke stijlvolle man om af en toe eens mee van de wereld te verdwijnen. Geen vulgaire platvloerse seks voor mij maar samen passioneel genieten. Enkele kernwoorden: geil met stijl, discretie, hygiëne. Graag tussen de 28 en 53 jaar. Niet roker. Reageren Met Foto, geen naaktfoto’s. Geen reactie is geen interesse. Ik heb er zin in, tot snel!  

Stijlvolle vrouw met niveau zoekt knappe man.
Rose 49 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Speld in hooiberg
Wat ik zoek is redelijk uniek en ik ben ervan overtuigd dat de juiste jongeman zo nu en dan eens op deze site komt piepen. Als energieke en open minded klasssevolle dame ben ik op zoek naar iemand om een toffe vriendschapsband mee op te bouwen waar ik helemaal mezelf kan zijn. Iemand om toffe en ook kinky momenten mee te beleven. Het is duidelijk dat ik geen interesse heb in eenmalige dates. Ik ben zelf sportief, hoger opgeleid, slank, niet onknap en hou van een gezonde dosis humor. Wie kan mij triggeren met zijn brains, uiterlijk en vrolijk karakter ? Ik zoek een jonge dertiger uit de streek die bij voorkeur vrijgezel of alleenstaande is en wenst te genieten van een bijzondere vriendschap maar zonder de verplichtingen van een klassieke relatie. Interesse ? Dan verwacht ik een leuke mail (met foto) van jou waarin je vertelt waarom je mee in mijn verhaal zou stappen. Bij wederzijdse interesse stuur ik je een antwoord.  
Isabelle 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen genieten van het leven
Ik ben al veel te lang alleen en hoop een passende heer te vinden om van te kunnen houden, om naar uit te kijken en naar te verlangen... U bent tussen 45 en 65 jaar oud, klassevol, hoogopgeleid en succesvol en u heeft een mondaine levensstijl. Ik weet dat u hier af en toe een kijkje neemt, maar stuur nu dat mailtje maar. Eén mail kan je leven veranderen...  
10 dagen
Maité 52 jaar Antwerpen - Schilde
genieten
It's not sex that gives the pleasure,but the lover .. Niet op zoek naar een vluchtige date ,of sex zonder inhoud ... Ik ga voor de iets meer intrigerende weg die veel opwindender is..In secret time onszelf mogen zijn en alles om ons heen even loslaten & genieten . Een erotische spannende chemie , respect en vertrouwen, triggeren, uitdagen en ontdekken, sensuele passie en vooral puur ...met iemand die het spannend weet te houden. Ik kijk uit naar jouw reactie met leuke foto, mannen tss 45 - 52 jaar, (regio kempen, limburg) die zich overdag kan vrijmaken. Veel liefs x  
25 dagen
Estee 52 jaar Antwerpen - Wommelgem
knuffelcontact
Warme, attente, passionele vrouw met inhoud, is op zoek naar een knuffelmaatje voor spanning, avontuur en een stoute uitdaging. Ik wil je graag leren kennen, verkennen, verwennen. Niet alleen seksueel, maar in de brede zin van samen genieten en proeven van een uitdagend passioneel leven. Mijn voorkeur gaat uit naar klassevolle mannen, tss 40-51 jaar, niet-roker, die zich tijdens kantooruren kunnen vrijmaken, regio kempen. Reactie graag met foto aub.