Zoeken naar gent sint

Uw zoekactie voor gent sint leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
philippe 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gelegenheidskoppel zoekt bi gezelschap deze avond
Wij zijn een gelegenheidskoppel die op regelmaat afspreekt. Nu willen we deze avond afspreken en lijkt het ons een leuk idee dat er ons nog een leuke dame vergezeld. Heb je geen ervaring of wens je uw eerste trio met enige klasse te beleven, dan nodigen wij u graag uit deze avond. Beginnen met een babbel en het openen van een flesje. Zij: zeer knap, zeer slank en 22 jaar Hij: goed uitziend, stevig gebouwd en 46 jaar. Wij kunnen discreet ontvangen in centrum Gent.  
25 dagen
N en J 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Welke (bi)vrouw kan ons hiermee helpen
Wij zijn een koppel N 56j en J 57j. We zijn op zoek naar een (bi)vrouw om ons beiden een volledige massage te geven en bij klik kan er meer! De vrouw des huizes heeft bi gevoelens! Daarom zou het leuk zijn haar tijdens een massage waar ook de intieme delen worden meegenomen ze te laten genieten en dan verder te gaan! Afspraak zou op een zondag ochtend of voormiddag zijn in regio van Gent!  
FwbGent 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel of vrouw gezocht
Hey Wegens problemen met mailing van vorige advertentie zijn we hier nog eens.. We zijn een fwb koppel dat kan ontvangen op appartement in Gent. We zijn op zoek naar een vrouw of koppel om ons te vergezellen op 3/5 overdag (eventueel kunnen we ook kijken voor andere data). We zijn hier nieuw in maar staan voor veel open! Reacties zonder foto worden niet bekeken. Hopelijk tot dan!  

Koppel of vrouw gezocht