Zoeken naar gent sint

Uw zoekactie voor gent sint leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bob 67 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Droge kelder gezocht
Ik zoek een droge kelder in Gent of omgeving om af en toe te gebruiken voor BDSM sessies, fotoshoots en/of filmopnames. Contacteer mij voor meer detailinformatie.  
18 dagen
slaaf aangeboden 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ik zoek in opdracht van mijn meester strenge geile man
Ik ben een ervaren slaaf van 55 en dien nu al enige tijd mijn meester tot zijn tevredenheid. Hij heeft mij opgeleid om hem wanneer hij het wenst te pijpen en ook mijn gewillig kontje door hem te laten gebruiken. Hij spaart hierbij mijn billen ook niet die hij geregeld rood striemt om zo mijn onderdanigheid aan te tonen. Nu heeft mijn meester een wens. Hij wil dat ik zelf op eigen houtje een oudere man zoekt die mij bij hem ontvangt en gebruikt. Hierbij telt enkel uw genot. Ik zal u moeten pijpen en als u dat wenst ook gehoorzaam mijn kontje laten gebruiken. Graag iemand uit de regio van Gent-Meetjesland die vlot kan overdag ontvangen. De meester zal achteraf contact met u opnemen om te vernemen of ik mijn taak gewillig heb uitgevoerd. Wie is kandidaat? Snel graag afspreken aub, ik geef de reacties door aan mijn meester en hij zal er de juiste kandidaat uitkiezen.  
22 dagen
Geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
toilet zkt
k ben een slanke single man uit regio gent en zoek ervaring als full toilet (p&p) Niet voor eenmalig maar bij klik liefst op regelmatige basis. Hiervoor zoek ik uiteraard een discrete partner (v/koppel) die deze fantasie deelt en ook zin heeft om dit in de praktijk te brengen. Geen platvloerse toestanden maar een intieme belevenis waarbij de overdracht van jouw/jullie gastronomische delicatessen centraal staat. Niets overhaast maar langzaam opbouwen om onze gedeelde perverse fantasie samen te realiseren. In alle openheid en zonder schaamte. Ik besef dat dit geen alledaagse fetish is: weinigen voelen zich geroepen en nog minder zijn uitverkoren maar ik hoop alvast dat ik hier niet alleen in sta. En omdat het altijd gissen is wie de persoon achter een advertentie is: ik ben respectvol, empathisch, open en er mag zeker ook al eens gelachen worden. En uiteraard ook 100% discreet en gezond. Zin in een eerste verkennend gesprek/chat? Graag!  
26 dagen
August 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek
iemand die een bondage kamer heeft en veel anal toys die eens wil Los gaan op mijn mannenkut...geen pijn.Alleen subhouding en analplay/cockplay.Ook iemand die mij wil leren me goed te spoelen.Liefst man met grote pik want Ik wil ook zuigen...Verplaats in Gent en randgemeenten.Ik ben 57 jaar.  
27 dagen
Alex 38 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Doktersonderzoek in BDSM sfeer
Ervaren dokter biedt een volledig onderzoek aan, voor onervaren dames tussen 18 en 35 jaar oud. De dokter is streng maar vriendelijk en respectvol. De patiente ondergaat allerhande onderzoeken, van een volledig naakt onderzoek van het lichaam tot het uitgebreid testen van de pijngrenzen en straffen bij ongehoorzaamheid. Mogelijkheden: deze of volgende week overdag of 's avonds huisbezoek overal in Belgie, of ontvangen in een aangepaste BDSM ruimte in de regio Gent ook mogelijk. Bij interesse, stuur een berichtje met wat meer informatie over jezelf en je voorstellingen, samen met een foto. Géén fakers en géén mensen die enkel willen geilen op een leuk scenario, dat is een beetje zielig :)  
30 dagen
Pieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht man 50 plus die ontvangt Gent
ik zoek iemand die me wil inwijden in de wereld van BDSM. Heb je leuke geile fantasieën, laat maar weten. Wil graag eens.....