Zoeken naar goed gespierd

Uw zoekactie voor goed gespierd leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Student 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student op zoek
Hey! Ik ben een 22-jarige student te Gent, zeer open-minded en kinky. Ik experimenteer echt heel graag en sta voor heel veel open. Zelf ben ik 1m86 en 73kg, slankgespierd dus. Hopelijk tot snel! Foto vereist!  

Student op zoek
Peltenaar 27 jaar Limburg - Neerpelt
Help
Hoi , Ben een jonge man uit neerpelt. Ik ben opzoek naar spanning , avontuur, ervaring.. mag op verschillende manieren/vlakken zijn. Ik sta voor voor open .. Ikzelf 167 60kg en licht gespierd. Stel maar voor maakt niet uit hoe gek het is ! Hopelijk hoor ik snel van jullie! Mails met foto krijgen voorrang.  
25 dagen
Dr. Patrick 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Doktersonderzoek voor onderdanige vrouwen
Ik ben een (echte!) dokter met onderzoeksruimte en alle mogelijke instrumenten voor een realistisch doktersonderzoek, waarbij de dokter van zijn macht misbruk durft te maken. Alle standaard onderzoeken zijn mogelijk, je wordt discreet ontvangen in mijn kabinet te Mechelen. Vrouwen tussen 18 en 45 kunnen zich als patient aanmelden, stuur hiervoor een reactie met beschrijving van je wensen/scenario, dingen die de dokter mag doen en niet mag doen plus een naaktfoto (mag anoniem zijn) waarop je lichaam goed te zien is en je beschikbaarheden, en je wordt snel gecontacteerd voor een afspraak. De dokter is slank, licht gespierd en kerngezond.