Zoeken naar grote

Uw zoekactie voor grote leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30 dagen
Leo 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt oudere vrouw
Hoogopgeleide, grote, slanke veertiger zoekt een oudere vrouw om kwaliteitsvolle momenten mee te beleven.  
30 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb of lat relatie. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
30 dagen
Diego 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe, grote (hetero)man met normen en waarden, goed geschoold. Man die zijn wereld kent waar je op kan rekenen. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, zon en zee. Geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, europese, slanke, liefdevolle vrouw 50-55 jaar die er nog wil voor gaan dan hoop ik dat je me contacteert. Geen interesse in andere voorstellen.  
30 dagen
Verwenner 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wordt je graag gebeft?
: Hallo, ik ben 30 jaar, normaal gebouwd, kort haar en een baardje. Ik hou enorm van beffen en durf te zeggen dat ik dit goed kan doen. Wordt je graag gebeft of wil je eens ervaren hoe het voelt om lekker te worden gebeft? Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wilt. Ook hier ben ik goed geschapen en heb ik een grote uithouding. Je beffen is voldoende voor mij. Leeftijd (18+ natuurlijk) is niet belangrijk voor mij. Wel hygiëne, clean en discretie. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we af  
30 dagen
Rob 55 jaar Antwerpen - Herentals
Dame ouder dan 65 jaar
ben jij een vrouwtje , ouder dan 65 jaar, normaal tot wat voller lichaam , zeer natuurlijk met eventueel schaamhaar en nog graag geniet of wil genieten op erotisch vlak. Geen probleem dat je getrouwd , gescheiden of weduwe bent. Ik wil je graag regelmatig verwennen en je laten genieten , niets moet , alles mag . Je bent een nette , niet opvallende gewone vrouw uit , maar vurig binnenin en er van houdt om langdurig verwend te worden , zoals je het zelf graag hebt. Ik kan me vlot verplaatsen en regelmatig vrij maken . Wil je kennis maken met deze 1m80 grote man die normaal gebouwd is , verzorgd, respectvol, discreet, geen financiele bedoelingen heeft en regelmatig tijd voor je wil maken, reageer dan op deze advertentie  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
EERSTE KEER GROTE PIK
Ik zoek een vrouw die voor de 1e maal sex met een groot geschapen man wil. Ik zorg voor een lekker bef-, lik-, voor- en hoofdspel en lever je (uiteindelijk) diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik lang doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  

EERSTE KEER GROTE PIK
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10