Zoeken naar hallo mannen

Uw zoekactie voor hallo mannen leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Op zoek 42 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Op zoek naar een extra vrouw/koppel
Hallo allemaal, Wij zijn op zoek naar een extra vrouw of eventueel een koppel om onze eerste stapjes in deze nieuwe wereld te zetten. Zij is 44, slank, 1m60 en 48kg, hij 42 normaal gebouwd, 1m83 en 81kg. Het zou wel op een langzaam opbouwende manier die vooral vrouwvriendelijk is moeten gebeuren. Wij staan op onze hygiene en zijn niet rokers, dit verwachten we tevens van jou/jullie. Wij kijken vol spanning uit naar jullie mail, een fototje is altijd leuk en beschrijf ons even wat je er zelf van verwacht. Mannen alleen het is onnodig te reageren aangezien we daar vooralsnog geen interesse in hebben.  
gisteren
Sam 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gelegendheidskoppel zoekt vrouw
Wij zijn een gelegenheidskoppel uit de regio Antwerpen (M: 30, 175, 70, normale looks. V: 35: 174, slank) en op zoek naar een extra vrouw voor de bischierige kant van de vrouw te ontdekken. De focus ligt dus voornamelijk op het V-V gebeuren en de man kijkt voornamelijk toe. Bij voorkeur starten we met een massage die stap voor stap verder gaat. Wat voor vrouw zoeken we? Leeftijd is niet belangrijk , een verzorgd uiterlijk en hygiëne des te meer. We zoeken geen topmodellen maar eerder een dame die zich goed voelt in haar vel. Interesse? Stuur een mailtje met een foto en je ervaring en hoe jij het ziet. Wij kunnen soms ontvangen maar de date gaat bij voorkeur door op hotel. Hopelijk tot snel. Mannen alleen hebben we geen interesse in!  
B en T 27 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove 0494399144
Jong leuk koppel zoekt een nieuw avontuur
Hey hey We zijn een jong koppel en we zoeken bij deze een leuke toffe koppel of dame. We staan zelf voor veel open en proberen ook graag nieuwe dingen uit. B is 27 heeft een baardje en een klein buikje. T is 23 heeft een volle kont en een stevige c-cup. Het is voor ons samen de eerste keer en kijken er zeker naar uit om af te spreken als de klik er is. Alleen reacties met foto graag. Xxx (geen mannen alleen en geen fakers daar hebben we last genoeg van)  
K&j 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouwtje voor haar
Zij is 39 en bi schierig. Ze wil al lang met een vrouw experimenteren en door veel fake zoek ik een vrouwtje voor haar. Mannen vallen direct door de mand en travestieten wil ze ook niet. Bij interesse is er een telefoon gesprek. X  

Vrouwtje voor haar
Koppeltje39 39 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zoeken vrouw -40
Hoi wij zijn een slank sportief koppel. Vrouw lang bruin haar 165 62 , man 172 63 Bruin haar. Beiden intiem mooi glad verzorgd. Wij zoeken een vrouw -40 slank om samen te genieten. Niets moet zolang het plezant is voor alle 3. Mannen alleen hoeven hier niet te reageren. Wij zoeken Enkel een vrouw. Wij verplaatsen regio diksmuide torhout roeselare ieper kortrijk middelkerke oostende ..... stuur ons gerust. X  
Koppel ovl 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke meid wil trio
Hey,wij zijn leuk,slank koppel en zoeken een leuke slanke meid voor gezellig avonďje bij ons.ben jij tussen 20 en 47 jaar,slank en niet onknap. Stuur foto met wat je verwacht en wie weet.... koppels mogen ook reageren met foto van beiden ( met koppel kijken en bekeken worden. Geen pr ruil. En voor de mannen alleen sorry doe geen moeite want v v bellen voor af te spreken.  
David & 2ladies 38 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Vrouwen, mannen of koppels gezocht voor feestje op 17 juli!!
Hallo dames, heren en koppels. Voor een leuk feestje bij mij thuis ben ik nog op zoek naar 2 mannen, 2 vrouwen of 2 koppels. Er zullen al 2dames en ikzelf aanwezig zijn. Gelieve te reageren via mail en met foto's van het lichaam, mag onherkenbaar zijn. Grtjs David  
Kevin & nils 23 jaar Antwerpen - Puurs
2 vrienden zoeke gewillige vrouw
Hey dames! Wij zijn 2 vrienden die zoeken naar een leuke dame voor een mmf, leeftijd tussen 18 & 60 jaar. doe gerust een voorstel. We zijn 23 198cm 98kg en 25 178cm 75kg normaal gebouwd. Hetero dus geen contact tussen de mannen. Stuur zeker een berichtje u krijgt steeds antwoord, ook bij geen intresse! Tot snel xx  
Koppel ovl 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke meid wil trio
Hey, wij zijn leuk, slank koppel en zoeken leuke meid voor gezellige avond,nacht. Ben jij leuk,slank en zin om samen met ons te genieten stuur snel foto en wie weet tot snel. Geen mannen alleen ,bij intresse word eerst vv gebeld of skype .dus mannen doe geen moeite. Geen foto reageren we niet.  

Welke meid wil trio
Koppel ovl 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Koppel zoekt v voor trio (of koppel)
Hey, wij zijn leuk,slank koppel regio aalst en zoen leuke ,slanke dame 20tot47 jaar voor leuke babbel,glaasje drinken en als klik er is lekker met zen 3 genieten van elkaar. Overnachten kan . Misschien kippel om te kijken en bekeken worden. Geen mannen alleen. Bij intresse stuur mail met foto en wij kiezen vrijdag wie het word. Bij onze keuze word er dan eerst gebeld of skype om de fakers uit te sluiten. Jij?  

Koppel zoekt v voor trio (of koppel)
  1   2   3   4