Zoeken naar hasselt

Uw zoekactie voor hasselt leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Guy en Anne 59 jaar Luik - LUIK
Guy 58 en Anne 59 op bezoek
Wij zijn een koppel uit Luik. Mijn vrouw, 59, 165 en normaal gewicht is onderdanig. Haar Meester woont in Hasselt. Hij wil met ons, ergens tussen Hasselt en Tongeren, op bezoek gaan bij een koppel(40-60j). Zijn jullie een klassevol koppel en spreken jullie een beetje tot vrij goed Frans? Zijn jullie gevaccineerd, zoals ook wij? Haar Meester zal mijn vrouw de opdracht geven zich tijdens het bezoek uit te kleden en met zichzelf te spelen. Misschien een eerste ontmoeting waarna andere kunnen volgen voor meer. Momenteel zijn we nog voorzichtig met Corona, dus weten we nog niet wanneer het bezoek kan gepland worden. Niet onmiddellijk alleszins, geduld dus. Reacties alleen van koppels (m en v) tussen Hasselt en Tongeren worden zo snel mogelijk bekeken, een foto van beiden is een pluspunt. Geen reactie na 10 dagen = geen belangstelling. De Meester zal daarna een afspraak maken voor een voorafgaand bezoekje ter kennismaking.  
21 dagen
Koppel hasselt 27 jaar Limburg - HASSELT
Koppel wilt eerste stappen zetten
Wij zijn een koppeltje uit Limburg van 23 en 27 jaar. We zoeken een koppel onder de 40 om samen op ontdekking te gaan dmv sauna, drankje hapje,... op het einde van de rit is het de bedoeling om ook pr te doen. Keywords hierin zijn fun, ontdekken, discretie, genot, ... Bij intresse graag berichtje met foto. Altijd reactie terug mits foto!  
26 dagen
Beetje Crazy? 36 jaar Limburg - Borgloon
Larpers of cosplayers gezocht
Toegegeven: dit is voor 99% van de sitebezoekers vast de vreemdste advertentie ooit. Maar wij zoeken een openminded (kinkyminded?) koppeltje larpers, reenacters, cosplayers, elfjes,.. Aangezien het op Afspraakjes staat is het niet énkel om een thee of mede te drinken bij een boardgame (hoewel dat zeker een bonus is), maar we hebben heel veel foto-ideetjes waarvoor we jullie mooie of stoere kostuums willen gebruiken (ja, kan zelfs FB-safe zijn). Uiteraard mag het bij een glaasje wat uit de hand lopen mits de juiste klik (we zien wel tot hoe ver want we hebben zelf erg weinig PR-ervaring). "Crazy, kinky bi-people zoeken mensen met een hoekje af", had een alternatieve advertentietitel kunnen zijn. BTW nu zaterdag zijn we in de Japanse tuin van Hasselt, just saying.