Zoeken naar hi na

Uw zoekactie voor hi na leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppeltje 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag overdag - even ontsnappen
Hi, Vandaag overdag zoeken we even 4 andere muren op. Telkens thuis wonen en werken in deze lockdown is niet fijn. Daarom gaan we vandaag (geen kids) een dagje rustig op hotel genieten. Genieten van elkaar en...? We zijn een vlot dynamisch doenerskoppel van m 41 en v 36. Normaal gebouwd, geschoren en in voor wat fun. Zij bi en hij hetero. Hebben jullie interesse? Stel je dan even voor en hoe jullie het zien.  

Vandaag overdag - even ontsnappen
Koppeltje 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Even ontsnappen - 27 november
Hi, Morgen zoeken we even 4 andere muren op. Telkens thuis wonen en werken in deze lockdown is niet fijn. Daarom gaan we morgen overdag (geen kids) een dagje rustig op hotel genieten. Genieten van elkaar en...? We zijn een vlot dynamisch doenerskoppel van m 41 en v 36. Normaal gebouwd, geschoren en in voor wat fun. Zij bi en hij hetero. Hebben jullie interesse? Stel je dan even voor en hoe jullie het zien.  

Even ontsnappen - 27 november
RenE 52 jaar Noord-Brabant - Breda
Bikoppel zkt SINGEL biman, bistel of bivrouw
Hi, wij zeer verzorgd echt paar van 52 jaar, beiden bi (oraal) en intiem geheel kaal, man onbehaard, gbbs, 17cm zoeken voor regelmatig een verzorgde SINGEL biman vanaf 45 tot 58 jaar. Bij voorkeur kun je ontvangen in regio Goes, Breda, Antwerpen, ben je onbehaard, intiem echt kaal en dik geschapen tenminste 17cm. Wij zijn ervaren maar ook heel kieskeurig en selecteren vooral op lijf en erectie. Dus overtuig ons heren...  

Bikoppel zkt SINGEL biman, bistel of bivrouw
11 dagen
Saunabezoek 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twijfelend koppel - saunabezoek
Hi, een deel van een twijfelend koppel plaatst deze advertentie. Eerlijk en discreet ! Beiden pril 50, hoger opgeleid, goodlooking, zeer verzorgd. We hebben een erg goede relatie en een erg goed seksleven . Elke keer fantaseren we over seks met een ander koppel erbij. Maar buiten de lakens lijkt het moeilijk om die stap te zetten ! We zoeken een stel zonder enige ervaring waarvan één van de partners het hier moeilijk mee heeft. Misschien kunnen we samen een saunabezoek plannen, op die manier elkaar leren en kennen en wie weet worden er grenzen verlegd ! We hebben niks tekort maar zijn geen snobs noch luxemensen. Quality first !  
17 dagen
Wandelen in bos 52 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Maandag wandelen in Kloosterbos
Hi, we zijn een deftig koppel van begin 50, normaal gebouwd. Maandag op de middag maken we een wandeling in het Kloosterbos. Welk koppel wandelt mee ?  
28 dagen
Koppeltje 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Morgen 2/11
Hi all, Wij zijn een tof, leuk, lekker doenersstel. Morgen willen wij nog een lekkere namiddag beleven. We kunnen niet ontvangen, maar kunnen wel verplaatsen of op hotel gaan. Wie zijn we? Zij 1m68, 56kg, lang zwart haar, slank, bi en lekker heet in mooie lingerie en gewillig. Hij 1m90, 94 kg, donkerblond, blauwe ogen, normaal gebouwd, hetero en een heer op het juiste moment en wat dominanter wanneer gewenst 😉. We zoeken een openminded koppel dat graag actief is! Interesse? Aarzel zeker niet!