Zoeken naar ik mollig

Uw zoekactie voor ik mollig leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Studentenkoppel 21 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Studentenkoppel zoekt jongeman
Wij zijn een jong studentenkoppel en zijn op zoek naar een jonge student/man om onze eerste trio mee te hebben. De vrouw is 20 jaar, 1m65, mollig/dik, c-cup De man is 21 jaar, 1m88, normaal gebouwd. We zijn dus op zoek naar een man tussen de 18-25 jaar, blank, je moet een rustige omgang hebben maar wel een goede neuker. De vrouw is wat bang op het begin maar daarna geniet ze er echt van. Je moet er ook oke mee zijn dat er gefilmd wordt voor privégebruik. Jij krijgt de beelden niet. Er kan veel maar deze dingen kunnen zeker niet: anaal, beffen en dubbele penetratie. Stuur een mailtje met een duidelijke foto van je en hoe je het zou aanpakken.  
Mollig koppeltje 33 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Bi man
Hey wij zijn vr 32, bijna 33 en man 29. Beide mollig gebouwt en zoeken een man die ook stevig gebouwt is zoals ons voor een avondje plezier, bi is een groot pluspunt. Intresse, zend een foto'tje en je hele beschrijving en verwachting door voor een avondje met ons. Tot binnenkort Mvg  
Tobias en Els 21 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Studentenkoppel zoekt jongeman
Wij zijn een studentenkoppel op zoek naar een andere jongeman voor onze eerste trio. De man is 21 jaar, 1m88, normaal gebouwd en goed geschapen. De vrouw is 20 jaar, 1m65, mollig, c-cup. Je moet geduldig kunnen zijn, verzorgd en weten van aanpakken. Heb je interesse? Stuur een mailtje + foto. We reageren op iedereen.