Zoeken naar info

Uw zoekactie voor info leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Bart 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Koppel 55+
Hebben jullie zin in een trio (bi), eerst vrouw centraal verwennen, ben eerlijke, slanke en verzorgde man, met stevige fluit. Zeker antwoord en info geef ik graag.  
17 dagen
Rudi 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Spannend bezoek
Zoek contact met koppel dat wil experimenteren met onderdanige man. Ben spontane man goede look en voorkomen. Stats 172 slank en groot geschapen hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto.  
Kustman 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vandaag vrij…
Klasse man zoekt koppel of dame die open staat voor leuke ongeremde dates. Niet rokers, vrouwvriendelijk contact. Ik ben regelmatig vrij en kan enkel verplaatsen. Man 42, bischierig. Sta open voor fwb, cuckold setting, komt ook dominant over in een kinky setting. Ervaring met cuckold setting en trio’s dit met één of meerdere koppels. Ik ben een deel van een koppel met een open relatie. Wij leven beiden in deze mindset. Enkel reacties met foto en wat info over jullie zelf.  

Vandaag vrij…
Gilles 32 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Laat jullie verwennen
Ik ben op zoek naar een koppel waarvan de vrouw zich wil laten verwennen. Haar genot staat centraal. Het ijs breken met een uitgebreide 4-handenmassage, om dan langzaam over te gaan tot een ero-massage en haar uiteindelijk (meermaals) tot een hoogtepunt te brengen met mijn orale verwenkunsten - ondertussen heeft zij haar mond vrij om haar partner te plezieren. Meer is absoluut mogelijk, maar zeker niet verplicht. Zelf kan ik enorm genieten als ik zie dat iemand anders geniet. Ik ben hoger opgeleid, niet-roker, slank gebouwd, normaal geschapen en intiem getrimd. Jullie zijn bij voorkeur een koppel met een gezond libido en een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd, gewicht, cupmaat of intieme beharing zijn voor mij een stuk minder belangrijk dan een positieve instelling en de zin om een geil moment te beleven. Ik heb geen probleem met een verdwaalde hand van de partner. In bijlage alvast een voorsmaakje. Meer info en foto's mogelijk bij interesse!  

Laat jullie verwennen
sportievegast 34 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
18 dagen
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Biman zoekt ervaren koppel voor triodates in de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme dates in de regio tijdens de paasvakantie. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd, licht gespierd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
19 dagen
Hot boy 29 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Bikoppel gezocht voor triodate met een verzorgde knappe man regio WVL of OVL
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren bikoppel voor intieme dates in de regio tijdens de paasvakantie. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd, licht gespierd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
19 dagen
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, met of zonder haar medeweten? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontvangen. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geïntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. Op verplaatsing kan ook. Ook toeristen koppel kan langs komen, of ik kom op hotel...MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
19 dagen
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welk koppel of dame wenst deze paasvakantie te genieten met een verzorgde knappe man ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme dates in de regio tijdens de paasvakantie. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd, licht gespierd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
20 dagen
Vandaag 27 jaar Antwerpen - Geel
Welk koppel zoek nu een date .
Welk koppel zoek voor nu een jonge sportieve man erbij van 27 jaar. Eenmalig kan indien klik kan zeker nog afgesproken worden . Meer info op reacties. Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10