Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Wie mag ik lekker pijpen tot het einde?
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie en heb regelmatig zin om een lekkere frisse lul te pijpen.U mag mij eventueel ook pijpen.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Ik kan vanaf nu tot 16u30.Eerst is eerst.Likjes en tot zo,Marc.  

Wie mag ik lekker pijpen tot het einde?
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Roommate gezocht
Hey ,leuk dat je mijn oproepje leest, langs deze weg zoek een een roommate ,liefst een slank travje om in te wonen en kosten te delen........ Graag zoek ik iemand net als ik die zeer hygienisch is en niet van rommelige toestanden houd.Jij bent bij voorkeur slank ,weinig tot niet behaard , geen baard of snor.Ben jij op zoek naar een leuk stekje om met mij te delen ,ik 171/79/14*3 laat dan iets weten , enkel en alleen bij intresse en graag met foto. Alvast bedank voor uw reactie .  

Roommate gezocht
gisteren
Sletje 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Hard…
Hi, Het sletje is nog niet gedekt en staat heel geil Wie wil er lekker diep gepijpt worden en me daarna diep en hard neuken? Ik kan ontvangen.  
gisteren
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Vaste pijper gezocht voor bischierig
Man, 42 en gebonden uit waasland zoekt een vaste pijper voor regelmatig - geen allesneukers. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen (ik kan af en toe zelf ontvangen), graag rustig, diep en lang pijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Ik blijf meestal passief. Leeftijd speelt geen rol, wel geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Gloryhole of dark room: graag. Iemand die deepthroat kan en slikt heeft streepje voor.  
Geile Bi bottom 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi bottom zoekt nu seksmaat!
Geile Bi bottom 47/168/80, getint, verzorgd en niet roker zoekt seksmaat (-> top is een plus punt) liefst ouder die langer bij me kan blijven voor lange sessie, tongkussen, pijpen, 69, samen bloot, seks onder de douche, knuffelen, strelen, vooral mijn kontje laten verwennen met alle standjes. Ik ben ook dol op cum in mijn mond of op mijn lijf en loop ook graag in mijn blootje. Prive ontvangst is mogelijk tot 19u en ook op verplaatsing in nabijheid. Graag reactie met foto(s). Hygienisch, Discretie, respect en safe gevraagd en geboden.  

Bi bottom zoekt nu seksmaat!
gisteren
tino 45 jaar Limburg - HASSELT
Ben jij die ene
die zin heeft om me eenslangzaam en lekker te neuken en lekker seksen kan in de voormiddag tussen 9h en 13h verplaatsen .ik verplaats afstand is geen probleem en hou van diskreet. zou echt die pik en sperma in mij willen voelen  
gisteren
Doktertje 51 jaar Antwerpen - Lint
Dokter zoekt gewillige patiënt
Ik zoek gewillige patiënt tussen twintig en vijfendertig jaar die zich graag eens laat onderzoeken. Keuring van pik en ballen, nagaan hoe soepel je kontje is, prostaat massage, spermastaal afleveren, eventueel testen hoe diep iets in je keel kan. De dokter intussen zelf aanraken is mogelijk.Alles safe en discreet. Kan niet ontvangen.  
BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
gisteren
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie mag ik eens lekker komen afzuigen?
Wie zijn lul heeft nood aan een lekkere pijpbeurt? Bij voorkeur groot geschapen, maar dit is zeker geen must. Ik kom bij jou binnen, de deur staat op een kier en jij zit naakt klaar om gepijpt te worden. Ik neem je lul vervolgens in mijn mondje en pijp je tot je lekker mijn mondje volspuit. Nadien vertrek ik weer zonder veel gepraat. Jij blijft hierbij passief. Kan niet ontvangen, enkel verplaatsen. Wie een foto stuurt van zijn lul, krijgt altijd antwoord. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
gisteren
Bi curious 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Fun sauna & kleedkamer sportoase
Hoi, Ik ben een jongeman van 28 jaar die vanavond naar de sportoase gaat. Is er een andere man die na een sauna zin heeft om samen eens de kleedkamers te ontdekken? Stats 178/80 geschoren en verzorgd. Enkel mannen die geschoren en goed voorzien zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10