Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Puur 65 67 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
60+sers naaktcammers via skype.
Hallo, Ik ben 60+ser hetero (bischierig)die op zoek is naar andere 60+sers die graag volledig in hun blootje chatten,spelen en masturberen voor de webcam,echte doeners. Ben je 60 plus neem dan contact op reageer.Heb de week hiervoor ook een gelijkaardige advertentie geplaats,en vele reactie's gehad en allemaal beantwoordt maar waren meest van al fakers.Dit is voor mij een echte oproep en geen fake.Ik reageer niet meer als je geen 60+ser bent,wie reageerd met een tekst van vier woorden reageer ik ook niet meer op.Als je het echt graag doet en reageerd vertel iets over je zelf,wie,wat,waarom je reactie en wat je verwacht,en als het kan een foto van je zelf in volle body,gezicht onherkenbaar gemaakt,maar niet alleen van je edele delen.Het is enkel en alleen voor naakt amusement en ontspanning via de webcam,alleen via skype. Ik reageer alleen op ernstige reactie's.  

60+sers naaktcammers via skype.
Piet 46 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Geile senior gezocht die zich laat pijpen
Ben voor vanavond op zoek in de omgeving Lebbeke, Baasrode, Dendermonde naar een 60+ man die het fijn zou vinden dat zijn ballen en paal met mijn mond bewerkt worden zodat hij lekker zijn zaad kwijt kan. Kick daar op. Een eikel die kan ontbloot worden en opperste hygiëne zijn superbelangrijk. Graag reactie met stats vooral van het speelmateriaal. Is voor vanavond.  
Bil 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man 51 j zoek
Senior om eerste bi-ervaring met te delen Ik ben op zoek naar oudere mannen, liefst 50+ om eerste bi-ervaring op te doen. Ik wil graag alles ontdekken: elkaar strelen, rukken en zuigen. Dit liefst in een rustige omgeving dus als je kan ontvangen zou dat geweldig zijn. Heb niet veel ervaring met mannen maar ben meer dan bereid om het allemaal te proberen. Als het klikt kan veel en is het zeker voor herhaling. Maatje meer mag zeker. Alles proper en netjes uiteraard. Stats: 176/82/13, intiem geschoren  

Bi man 51 j zoek
fonnekke 61 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
nu onmiddelijk
Hoy, is er iemand die wil gepijptworden en klaarkomen in mijn mondje? ik likk je ballen en..... Nu onmiddelijk kann direct ontvangen tot 20.00hr.  

nu onmiddelijk
Stef 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge slanke bottom
Ik zoek een jonge slanke/skinny boy (liefst bottom) die uit is op avontuur... Deze top-daddy wil met je spelen. Veel kan, niks moet. Enkel een fijne reactie met je wensen wordt geapprecieerd. Geen ervaring? Ik maak graag tijd voor je ontdekking...  
Michael 46 jaar Antwerpen - Ekeren
Massage gewenst -soft
Hallo, Ik ben een leuke communicatieve slanke man van 46 jaar die bij een klik op regelmatige basis wil afspreken om een massage te ontvangen. Ik zal de eerste keren nog passief blijven, maar wederzijds pijpen hoort zeker tot de mogelijkheden. Ik ben ook zeker meer bottom ingesteld en dit betast worden tijdens een massage, neuken is zeker te smal voor groot geschapen. Ik kan niet ontvangen, maar ben door de weeks dagelijks in de omgeving aanwezig en redelijk flexibel omtrent tijden. Mijn stats 188 cm , 46jr , 80 kg en 17 cm. Geen bbbs, slank en hygiënisch en dat verwacht ik ook van u, alle leeftijden kunnen reageren! Misschien tot snel!!  
Willem 42 jaar Antwerpen - Arendonk
zoek een geile top
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar al heel lang wil ik graag eens geneukt worden. Ik zoek een senior top 60j en ouder. Hoe ouder hoe liever. 2 tops die mij willen gebruiken mogen ook zeer zeker reageren. Want een bottom sletje zijn van 2 tops staat erg hoog op me verlanglijstje. Net zoals iemand die kan voorzien van een geile stal of kelder waarin ik gebruikt kan worden. Ik ontvang niet. Afstand speelt geen rol. Wie is real. Ik beantwoord alleen reacties van degene die pik en lichaam foto mee sturen. Rest gaat ongelezen de prullenmand in vanwege teveel fake dat reageert  

zoek een geile top
Bert 40 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pijpen
Bi en zin in harde paal. Iemand nood aan lekkere pijpbeurt? Ik streel, lik, en pijp je lekker diep. graag verzorgde kerel en geen oversexte toestanden Discretie is een must ! Iemand?  
Zoek voor nu 27 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek voor nu
Hallo, Ik ben een gast sportief gebouwd op zoek naar iemand dat mij wilt leegzuigen en wilt rimmen. Meer kan ook. Antwoord met foto en stats en wat je graag doet. Iemand dat nu kan en geen fakers. cd of trav welkom. Cardate is ook mogelijk  
Biman40 42 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpdate morgenochtend
Hallo. Niets zo ontspannend als je werkdag beginnen met een lekkere pijpbeurt en een leeg zakje. Wie pijp ik morgenochtend (28/3) leeg onderweg naar het werk? Regio Herentals, Ranst. Vanaf 7u. Graag concrete voorstellen, geen eindeloos heen-en-weer mailen. Uiterlijk en leeftijd is niet belangrijk, hygiëne en respect wel. Enkel car of openbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10