Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
iets ouder koppel
Ik zoek een iets ouder koppel vanaf 50j tot ???. Ik zou er graag bij zijn als jullie seks hebben. Gewoon kijken is al leuk maar liefst zou ik wat willen mee spelen. Neuken gaat en hoeft niet meer, maar er zijn nog manieren om elkaar te bevredigen of te plezieren. Alle gewone sekshandelingen bij de vrouw zijn leuk en pijpen en laten pijpen bij de man is geen probleem.  
Tim 25 jaar Antwerpen - Boom
black guy wants to fuck
I am looking for fun. I have free this week..I can recieve and move. NOTE: A reaction with a photo is considered a big plus.  

black guy wants to fuck
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids) koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
gisteren
Dirk 44 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Doktersonderzoek voor onderdanige vrouwen of stellen
Ik organiseer de komende weken weer doktersonderzoeken als huisbezoek voor vrouwen of stellen! Hebben jullie al lang het verlangen door de dokter onderzocht te worden, waarbij de dokter net iets verder gaat dan anders? Laat dan even weten, met een voorstelling, foto, jullie wensen/fantasieen en beschikbaarheden. Onderzoek als rode draad, maar er is geen vast scenario, ik speel zo goed mogelijk in op jullie wensen, dus een gesprekje vooraf via mail, chat of in real is wel handig. Bijna alles is mogelijk! Beide partners kunnen samen onderzocht worden of apart en jullie beslissen zelf hoe ver jullie willen gaan. Ook voor single vrouwen mogelijk. Max. 35 jaar oud. Overal in Belgie als huisbezoek (alle nodige instrumenten breng ik mee!), voor mensen die niet kunnen ontvangen kan het ook in een kamer of voor mensen die een beetje extra spice willen is ook een BDSM-variante in een uitgeruste BDSM-kamer mogelijk.  
hornyboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
op zoek naar fun
Heey ik ben op zoek naar meisjes of vrouwen die vandaag iets geils willen en ik kan ontvangen mijn stats is 1.90 110 kg en 13 cm leeftijd en uiterlijk speelt geen rol ik kan beffen vingeren en neuken hopelijk tot straks ik heb condooms  

op zoek naar fun
Marc 51 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Date donderdagavond
Welk koppel heeft zin in een spannende trio? Over mezelf: 51j, 172, 76, 18/5, vrouwvriendelijk, respectvol, hygiënisch, gevoel voor humor, verzorgd, niet-roker, hoger opgeleid, intiem geschoren en goed geschapen. Discretie is geboden en gevraagd. Interesse? Ik kijk uit naar jullie reactie... xxx  

Date donderdagavond
gisteren
Sportief28 28 jaar Antwerpen - Geel
Welk koppel zoekt er een jonge man bij ?
Hallo. Ikzelf ben 28jaar 1m83cm groot 66 kg niet roker. Zelf heb ik een sportief lichaam en ik ben openminded en erg gesteld op discretie en hygiene. Ikzelf ben hier opzoek naar een tof koppel waar het mee klikt om iets vast mee op te bouwen .Het zou dan natuurlijk leuk zijn als er een klik is tussen ons 3 zodat we een lange leuke tijd tegemoet kunnen gaan. Verplaatsen is voor mij geen probleem wegens ik een eigen wagen heb . Wat ik hoop te vinden hier is een stel dat dit serieus neemt en dit samen goed besproken heeft. Spreekt dit jullie aan laat dan gerust iets weten voor meer info. Grt  
Dexter 34 jaar Antwerpen - Boom
Cuck Deluxe
Je vrouw is geheel de mijne. Ons plezier staat voorop. Of je mag kijken, beslissen we samen. Nadat ik je vrouw lekker heb volespoten. Mag je haar weer helemaal proper likken. Terwijl ze mij weer helemaal hard pijpt. Wie weet komen we beiden nog een tweede keer tot de sweet spot. Als alles juist voelt voor iedereen, kunnen we nog afronden met een DP.  

Cuck Deluxe
gisteren
Enj 51 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Leuke vrouw of koppel
Hoi,ik ben op zoek naar een aangename vrouw of leuk koppel voor iets waar ik zelf nog geen grote ervaring in heb. Ik ben zelf tot nog toe heel braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar wil ook nieuwe dingen ontdekken. Het is al langer een fantasie van me om een leuke vrouw te ontmoeten of een trio te hebben met een koppel. ( vrouwgericht want ik ben hetreo ). Ik ben normaal gebouwd en goed voorzien. Ik hou van normale dingen maar sta ook open voor uitdagingen. Bij interesse hoor ik graag wat van jullie en mag uiteraard ook altijd een foto meesturen.  
gisteren
Hottie 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Snel afspraakje
Hey, Hebben jullie volgende week een viriele, slanke, discrete en verzorgde veertiger nodig om jullie lusten op bot te vieren? Laat snel iets weten als dat zo is he. Grtjs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10