Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
puur genieten 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
open relatie met 4
Al enige tijd zijn wij op zoek naar dat ene koppel waarmee we een heel leuke vriendschapsband kunnen opbouwen waarin bij goede klik heel veel kan. Heel regelmatig samenkomen, gezellige uitstapjes, weekendjes weg, elkaar tussendoor opwinden maar even goed een heel goed gesprek met inhoud. Een goede losse babbel en contact vinden wij wel belangrijk. Voor platvloerse toestanden passen wij. Er kan maar hoeft niet steeds iets meer te gebeuren, elk op zn ritme en wat komt dat komt wel. Full pr en aparte dates zijn zeker iets wat wij wel graag willen bereiken op termijn. Zijn jullie een leuk spontaan koppeltje dat zich hierin kan vinden en houden jullie ook van humor, lekker eten, genegenheid, tederheid en spontaniteit dan ontvangen wij graag jullie berichtje. Wederzijds respect, vertrouwen en uiteraard hygiene is belangrijk. Wij zijn beide 40 ers, verzorgd, niet rokers, deftige job en onze intieme plekjes worden mooi onderhouden :)  
15 dagen
Luc 29 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Gelegenheidskoppel
Hey , wij een gelegenheidskoppel die houden van genieten. Nu zoeken we een koppel, heer of dame waar we vrijdag, morgen dus ontvangen worden. Bij een koppel voor spelen met 4, bij een dame alleen . We willen heel verzorgd ontvangen worden . De dame slank, zeer mooi 26 lentes. Heer 51 lentes normaal gebouwd. Wij zouden binnen komen en de dame is geblinddoekt. De man die ons ontvangt verwend de dame en we zijn terug weg. Graag verzorgde mannen en mag stevig geschapen zijn . Niet eindeloos neuken maar kort en krachtig. We voorzien een stop van een halfuurtje. Reageer met foto en waar je ons kunt ontvangen. Route tussen Brussel en St truiden.  
15 dagen
gezellig met 4 70 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
leuke avond
Wij zijn een ouder koppel dat graag zou kennismaken met een koppel voor een knabbel en een babbel om samen op een rustige manier gezellige avonden door te brengen waar plaats is voor zachte erotiek.Wie wil dat samen met ons ontdekken? Wij horen het graag.  
15 dagen
DenD 44 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Sexkoppel
Hallo,hier gelegenheidskoppel op zoek naar ontspanning,welk lief ouder koppel staat open voor soft kennis making,wel tijdens kantooruren,kunnen ontvangen in de de streek is pluspunt,wie weet  
16 dagen
C en c 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Voor vanavond,last minute date
Voor vanavond zoeken wij een doenersdate, wij beide 50+, beide bi (is zeker geen must),wij ontvangen graag koppel voor een drankje en meer. Wij zijn beide curvy(volslank). Bij intresse stuur je wat info en eventueel fototje van beide en je krijgt een recente foto van ons beide terug,bij klik afspreken.  
16 dagen
V&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een sportief, stabiel koppel van v (39) en m (51). Wij houden van erotiek maar platvloerse dingen zijn niet aan ons besteed. Wij zijn op zoek naar een leuk, slank of normaal gebouwd koppeltje dat samen met ons nieuwe erotische horizonten wil verkennen. Indien er een klik is staan we voor veel open maar we hebben respect voor ieders grenzen. Zijn jullie een koppel dat zich hierin herkent, dan zien we uit naar een berichtje van jullie, graag met foto. Groetjes.  
16 dagen
Ronny 55 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Alleen deze avond
Wij zijn een gelegenheidskoppel , beide vijftigers . Mijn vriendin heeft er nog eens zin in en vanavond zou het kunnen om jullie te ontvangen. Wij willen met een koppel afspreken , mannen doe dus geen moeite. vermeld je uw nummer zodat wij telefonisch verder kunnen afspreken . geen nummer is geen reactie .  
16 dagen
WVL sexlovers 48 jaar Antwerpen - Boom
Lekker goeduitziend koppel
Wij zijn koppel die weekend van 06/04 in Antwerpen logeren zal, we gaan op zaterdagavond club buddha bezoeken en is tevens leuk thema. Vr prachtig lichaam 1m78 m m normaal en 1m87, houden van avond plezier met 4. Wie heeft zelfde interesse, reactie met foto is antwoord en als er verder word afgesproken is het via Whatsap. We zijn oprechte koppel en wensen enkel gelijkaardige te ontmoeten, dus fakers gelieve zich te onthouden aub. Voor de koppels die wel aanspraak maken kan ik verzekeren dat we er best goed en verzorgd uitzien en heel weinig taboes hebben. Xxxx  
Cuckoldkoppel 64 jaar Antwerpen - Kalmthout
Bi top bull voor cuckold lifestyle
Cuckold koppel pur sang 64 jaar , op zoek naar een single bi top bull . Onze leeftijd geeft ons de vrijheid om veel te ondernemen. Fiets uitstapje , weekend weg , sauna , wandelen . Daarom hadden wij graag een bull gevonden om ons leven te verruimen met kinky mind waarbij een cuckold helemaal in wordt betrokken . Naar elkaar toe groeien tot een vaste vriend des huize is voor ons helemaal top . Wel groter dan 180m . 50 + . Ruige type heeft haar voorkeur . Reageren met duidelijke foto . Krijgt zeker antwoord retour . Vgr cuckold koppel  

Bi top bull voor cuckold lifestyle
16 dagen
Geil koppel 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen mekaar verwennen...
Wij zijn gelegenheidskoppel en houden van geile toestanden maar met klasse. Zij is een slanke geile bi slet,altijd uitdagend gekleed.Wij kennen geen taboes... Zoeken dus een koppel voor lekker op 1 kamer of waar we welkom zijn thuis. Vanwege kids enkel mogelijk overdag. Wij houden van eerlijkheid en verwachten dit ook terug !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10