Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fun39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Spannende date vandaag
Welke vrouw uit de regio Tienen-Leuven-Sint-Truiden heeft wel zin in een spannende cardate deze namiddag of avond met een 39 jarige sportieve man. Lekker (tong)zoenen en elkaar (oraal) verwennen en indien er een leuke klik is kan er meer op kamer of bij mij thuis. Graag reactie met foto en je voorstel, fv uiteraard geboden. Hopelijk tot zo? ;)  

Spannende date vandaag
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan j  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Studentjesmilf 41 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Vlaamse amateurmilf wil studentenpikjes
Een kennis van me: een Vlaamse slanke vrouw van 40 met een gewoon deftig leven inclusief hogere job, kickt erop eens seks te kunnen hebben met jongere mannen. Meer bepaald met studenten. Zij zal gemaskerd of geblinddoekt klaarzitten met kontje naar jou. Onderkantje bloot, eventueel met topje of schoenen aan. Ze fantaseert van groepje studenten die in de rij staan. Ze wil erg jonge pikjes in haar voelen klaarkomen (neuken met condoom; je bent minstens 18 jaar). Maagden zijn zeker welkom! Deel van de fantasie is dat ze er voor wordt betaald. Er is geen vaste prijs, dus je geeft zelf op voorhand aan wat je vrijwillige bijdrage is. Hoeveel van je studentenzakgeld heb je er voor over? Je bent het best ook mobiel: date gaat door in Beveren-Waas. Zij blijft anoniem, vandaar geen foto's. Omgekeerd blijf jij anoniem. Je plakt de naam op je studentenkaart af, maar je hebt dus wel een studentenkaart nodig als bewijs dat je een echte student bent. Date op een maandag overdag in april of mei.  
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
Lotte 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Exclusieve verwendate op kamer of bij u thuis!
Goedemorgen aan alle mannen die vandaag in Leuven en omgeving eens lekker willen genieten van een Vlaamse dame! Ik ben van 8u30 tot 23 u beschikbaar in ruime omgeving van Leuven op kamer in carotel Lubbeek of bij u thuis kan ook! Ik bied u een Date van één uur met massage inbegrepen aan, pijpen met klaarkomen in mond, zoenen beffen vingeren kan allemaal juist geen anaal en intiem met condoom. Ik vraag 300 euro alles inbegrepen voor 1 u! Escorte bij u thuis kan ook!Ik ben 33j met de rondingen op de juiste plaats en alles is echt aan mij! Stuur vlug een mailtje.  

Exclusieve verwendate op kamer of bij u thuis!
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date met een leuk huisvrouwtje
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Na vier maanden "droog" staan wil ik graag opnieuw daten. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af. Ik kan alleen vandaag daten. En ik ben een fan van lingerie. We kunnen afspreken in Carotel in Rumst zo rond 19uur. Ik ben bereid daar een vergoeding voor te geven.  
kijken 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
zoek tof koppeltje
dat het aangename aan het nuttig wil paren, en me wil laten meegenieten. Ik kijk enkel toe hoe jullie elkaar verwennen. Ben zachte man, en behelp intussen wel mezelf. Jullie leeftijd is minder van belang, zolang jullie er ook maar van genieten. Kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes.  
Sexy meid 29 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Sexy meid is geil
Wie is er deze avond of deze week vrij voor mijn lekker poesje te komen volspuiten ? Graag deftige man(nen ) Hygiënisch! is echt belangrijk Je moet er wel een mooi centje voor over hebben , stel maar wat voor in de mail dan … :) Lekker poesje is dat wel waard . Foto bij je mailtje graag niet jonger dan 45. Tot binnenkort ??  
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie beleven - geen intiem
Ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde voornamelijk een strapon (= voorbinddildo) gebruiken bij mij, facesitting, prostaatmassage,.. Dit kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is absoluut niet nodig maar mag eventueel voor je eigen verwachtingen, alsook andere hand- of mondtechnieken kunnen maar geen verplichting.. Alles te bespreken, wel graag topless en/of sexy lingerie verwacht. Uiterlijk of leeftijd is niet echt van belang doch binnen het "normale". Rondborstige dames hebben streepje voor. Ook zie ik graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid en leidinggevende job, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan bij jou thuis of op hotel in de regio Oost-vlaanderen en dit overdag. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
Mario 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date gezocht voor komende donderdag of vrijdag
Ik ben op zoek naar een jongedame die donderdag of vrijdag kan afspreken om mij op z'n minst een blowjob wil bezorgen terwijl ik met mijn handen haar lichaam ook verwen. Meer kan natuurlijk ook maar het is jij die bepaalt hoever we gaan al ben je wel naakt de ganse tijd. Trio met een vriendin, moeder-dochter kan zeker ook waarbij ik toekijk hoe jullie elkaar verwennen maar ook mij pijpen terwijl de ander toekijkt. Leeftijd van geen belang. De nodige rondingen op de juiste plaats. Ik betaal minstens 200 euro. Indien interesse graag reageren met foto. WhatsApp ook mogelijk. Ik wil me verplaatsen mits afstand tot Antwerpen niet meer dan een half uur bedraagt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10