Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

just me 36 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Heerlijk zacht pijpje :) in jou auto.
hi, Gelieve goed te lezen voor u reageert. Ik ben een rustige MOLLIGE dame. Je bent een vriendelijke/ respectvolle belgische man tussen 40 en 60j. U houd van even te ontsnappen aan het gehaaste leven. je houd van een heerlijke zachte blowjob waar geen druk is ben je bij mij aan juiste adres. Hou je van hard en diep dan ben ik dus zeker niet je match. Uiteraard als men afspreekt is het mooi en fris vanonder. Ik vraag 60 euro voor een pijpje met cim (slikken). Kan eventueel topless met wat zoenen erbij voor 80 euro. Ik bied niets meer dus gelieve niet te vragen. Kan doorgaan bij jou als je van Gent bent of in jou auto. Als voor auto is pik je mij op in mijn buurt en gaan we samen naar een rustigere plaats. Opik adres geef ik dan ook maar bij een concrete afspraak niet eerder. Geen eindeloos heen en weer gemail. fakers en Zeveraars mogen zich onthouden en voort scrollen.Gezichtfoto alleen maar als jullie hebben gestuurd. stel je zelf wat voor en welk van de 2 u wenst. grtjs  
Boekenwurm 64 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge meid doet me nog eens tintelen (300 euro)?
Ik ben een single, wat teruggetrokken en introverte boekenwurm. Ik geniet ervan alleen te zijn, maar mis wat erotiek en opwinding. Welke jonge meid ziet het zitten om me voor 300 euro nog eens op te winden en van kop tot teen te doen tintelen? Ik ben rustig, zachtaardig, zeer vriendelijk en heb een boontje voor studentes en jonge meiden. Volledige seks is zeker geen must en alles verloopt op basis van heldere afspraken, discreet en respectvol.  
Ibe 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Borsten tonen?
Hi is er een knap Vlaams meisje die me haar mooie borsten wilt laten zien? Bij goed weer op een plekje buiten, anders auto of thuis.  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan j  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
Stoutkoppel 30 jaar Antwerpen - Balen
Koppel op zoek naar vrouw om mee te kijken, en wie weet meer
Wij (30 en 37) zijn op zoek naar een vrouw die ons wil bekijken terwijl wij lekker van elkaar genieten, opties zijn bespreekbaar, dus het kan wel verder gaan als alleen kijken mits de juiste klik. Prijs is ook bespreekbaar. Laat ons snel iets weten!  

Koppel op zoek naar vrouw om mee te kijken, en wie weet meer
Ondernemer 41 jaar Limburg - Genk
Welke dame brengt me een leuk bezoekje op hotel begin volgende week?
Hey, Ben een verzorgde man die begin volgende week een paar dagen op hotel verblijft. Vroeg mij af of er soms een leuke/toffe dame zou zijn die me een bezoekje zouden willen brengen en er samen een leuke en gezellige avond van te maken. (Eventueel drankje, hapje, enz…) Zelf ben ik een verzorgde grote Vlaamse man, blauwe ogen, kort donker haar en sociaal. Bedoeling is dat we samen genieten van elkaars gezelschap. Zou jij dit zien zitten? Laat me dan zeker een berichtje  
Claire en Steven 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt bi meid
We zijn een geil koppel en zijn op zoek naar een bi meid tussen 18 en ongeveer 35 om samen te spelen en grenzen te verleggen. Ik Claire ben 200 procent bi. Hij ziet me graag bezig en doet ook mee uiteraard. We zijn beiden slank en hoog opgeleid Bedoeling is om af te spreken in sauna of hotel maar ook terrasje of etentje zijn leuk als kennismaking. We zoeken iemand die openminded is en 200procent bi. GEEN MANNEN aub Stuur foto en waar jij voor open staat en wat niet en wat je fin wensen zijn. Tot gauw  
Jonas 39 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Man die voetlikker is wil discrete vernedering. 500€ of meer.
Via deze weg zoek ik of er iemand is die mijn fantasie kan waarmaken. Ik zoek dame of koppel of 2 dames of... wel dominant en hard. Qua bedrag dacht ik aan 500€ maar dat kan meer. De man kijkt toe hoe de dame me haar voeten doet proper likken en me vernedert met haar voeten. Het kan ook anders, dat de dame toekijkt hoe de man me een lesje in voetlikken leert. Het mag ook samen. Man en vrouw of 2 vriendinnen of meer. Tot snel. Discretie en concrete date.  
oral 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
befdate
Zijn er hier dames te vinden die heel graag gebeft worden ? Daarbovenop ontvang je 200 euro. Enkel reageren als je daar echt van geniet en niet professioneel bent. Ben je verzorgd en sexy dan is dit mooi meegenomen voor mij. Verwacht wel een intense, uitgebreide en langdurige orale verwenning door mij. Het mag eenmalig zijn maar als de klik er is, kunnen meerdere dates volgen. Eventueel gaan we een stapje verder (jij pijpt mij, massage, neuken ?...) en dan ontvang je 250 euro. Eventueel stel je zelf iets voor en bekijken we samen of er een akkoord mogelijk is.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10