Zoeken naar je ontvangen

Uw zoekactie voor je ontvangen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jana 36 jaar Limburg - Bilzen
vrouw zoekt vrouw
hey,ben jana,zoek een leuke lady voor mijn bi kantje en het bi kantje van u bevredigen,kan wel enkel in het weekend ontvangen...,mijn vriend staat er buiten laat me hier heel vrij in...,en fakers...?gelieve zich te onthouden,ben het kotsmoe ondertussen...dit is nu eenmaal vrouw zoekt vrouw!!!!!!!!!!  

vrouw zoekt vrouw
Eva 24 jaar Limburg - HASSELT
Ik zoek
Ik zoek een dominante vrouw die graag met mij zou willen spelen. Ben niet into sm, wel graag hard en bdsm. Enkel reactie terug op berichten van vrouwen met foto (mag onherkenbaar) en beschrijving wat je graag met mij zou willen doen. Ik kan niet ontvangen, en ook enkel verplaatsen regio Hasselt.  

Ik zoek
30 dagen
Fee 26 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Ervaring opdoen
Vrouw gezocht met bi gevoelens Helaba, via deze weg ben ik op zoek naar een deftige jonge dame in mijn leeftijd om mijn bi kantje te leren ontdekken zelf ben ik steeds stijlvol en deftig opgemaakt, normale lichaamsbouw, verder hou ik van wat sporten, shoppen, gezellige babbel, sauna.. Zoek geen eendagsvlieg, wel iemand waar ik iets mee kan opbouwen, ik kan bij ons ontvangen en gemakkelijk verplaatsen reageren zonder deftig woordje uitleg en deftige foto heeft geen zin... Daar reageer ik niet op al teveel mannen gehad die zich als vrouw voordien xxx