Zoeken naar jong jij

Uw zoekactie voor jong jij leverde 9 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Oud zoekt jong 57 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
jaybaesun
Wie kijkt ,geilt en verwent zich op video's van Jaybaesun.  
KlaarVoor 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie vervangt mijn fleshlight.
Na een tijdje mijn fleshlight gebruikt te hebben wilnik wel eens het echte werk proberen. Wie is kandidaat om me te ontvangen, liefst op een avond, wie is hygiënisch en discreet. En heel belangrijk, wie ziet er vrouwelijk uit en is jong, ik ben namelijk gehuwd hetero en merk op dat daar mijn aantrek naar toe gaat. Wat kan ik u bieden, het speelgoedje dat nu in de fleshlight gaat die gaat er lekker bij u in, een verzorgd voorkomen met een atletisch gebouwd lichaam, discreet. Denk je mijn fleshlight te kunnen vervangen, ik lees het graag van je, om fakers uit te sluiten heb ik graag een videocall via Skype of telegram.  

Wie vervangt mijn fleshlight.
philip 51 jaar Antwerpen - Brasschaat
ervaren daddy voor jongen die coach nodig heeft
dromen,verlangen,fantasie,wens,.. iedereen wilt het wel eens proberen maar heb jij het lef ? Om de uitdaging met mij aan te gaan .. ik ben benieuwd naar welke jonge femboy of onbehaarde boy wil opgeleid worden tot mijn prive hoertje. Ik ben een verzorgde groot geschapen man, 176/78, kan discreet ontvangen. Ben je jong en klaar voor een speelser en avontuurlijk seksleven waar je veel bijleerd? Vrouwelijke spulletjes zijn beschikbaar. Reageer dan met je stats, je mogelijkheden enz. Uiteraard ook een duidelijke foto van gehele body.  

ervaren daddy voor jongen die coach nodig heeft
speelvogel 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
ben je jong en verzot op pijpen?
Ik ben een verzorgde man met een pik die liefst langdurig word afgezogen en gemasseerd door een jonge boy of femboy. Je moet een glad geschoren babyface hebben en in de buurt wonen of vlot kunnen verplaatsen. Uitsluitend reactie met vermelding van je lengte, gewicht, leeftijd wanneer je kan afspreken enz. Reactie met foto heeft voorrang. Bij klik voor regelmatig.  

ben je jong en verzot op pijpen?
kelly cd 34 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
welke grote lul van 50+er mag ik afzuigen vanavond ?
Hete lingerie crossdresser 35 jr met pruikje, make up, probeer er zo feminin mogeljk uit te zien. Kan op discrete locatie in de regio van Boutersem, of u kan ontvangen in de regio of u betaalt hotelkosten (betalen is met automaat en dan krijg je een sleuteltje , kost 50euro denk ik) ik wil minimum 30 minuten zuigen eventueel filmt u mij terwijl (je eigen gezicht buiten beeld) Als ik een paal groter dan 18cm de lading kan eruit zuigen zal ik op mijn eigen rokje en slipje spuiten .. ik zoek geen man die mijn pik aanraakt, of wilt zoenen. Mail foto van je paal als bewijs ik wil liefst vanavond (of zo vroeg mogelijk) nog een grote paal tussen mijn pijplipjes. Ook leeftijd vermelden want onder 50 j is te jong voor mij, tenzij het een bbc is van +40 j (dat wil ik ook wel eens proberen) bij goede klik mag je ook safe penetreren  

welke grote lul van 50+er mag ik afzuigen vanavond ?
heetkontje 51 jaar Antwerpen - Brasschaat
ik wil jong zusje of jongentje met klein pikje
Ervaren transje zoekt leuk jong speel zusje voor uitgebreide spelletjes. Jonge boy met klein pikje is ook welkom. Ervaring is niet vereist, ik leid je op tot mijn bekwame dekhengst. Je moet wel jong zijn en klein pikje hebben, daar wordt ik zo supergeil van. Ik kan discreet ontvangen. Ben je verlegen of onzeker? Dan is dit de uitstekende gelegenheid om te komen oefenen zodat je leert met een geil vrouwtje te verwennen. Enkel gemotiveerde reactie met vermelding van je stats, duidelijke body foto en je mogelijkheden! Ook moet je vlot kunnen verplaatsen.  

ik wil jong zusje of jongentje met klein pikje
23 dagen
Slt 29 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Maagd voor eerste ervaring kan vnv ontvangen
Hey, ben jong, slank. Lekker kontje en nog maagd en zeer onderdanig. Wie wil mij als eerste destroyen. Kan ontvangen vnv in wuustwezel. Bij intresse geef ik meer details.  
daddyforyoung 55 jaar Antwerpen - Brecht
ben je jong en wil je als meisje behandelt worden?
Ik ben een verzorgde daddy, zoek vaste jonge femboy of onbehaarde boy. Voel je soms de nood aan een goede coach die jou tips en triks kan geven om van jou een begeerlijk en sexy vrouwtje te maken? Vrouwelijke spulletjes en pruikjes heb ik beschikbaar. Zin om je grenzen te verruimen en op ontdekking te gaan? ik ontvang discreet. Reageer met je motivatie, mogelijkheden en betrachting. Ook je stats en body foto meesturen. Ervaring is niet vereist. Verlegen of onzekere jongentjes kan ik goed op weg helpen om vooruitgang te boeken, tenslotte heb je toch recht op plezier, vreugde en genot!  

ben je jong en wil je als meisje behandelt worden?
30 dagen
Gilles 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy zoekt logeerplaats
Hoi Ik zoek een plek waar ik tijdelijk kan intrekken. Wie geeft zijn sleutel van zijn/haar (vakantie)huis aan mij in ruil voor de sleutel van mijn peniskooi? Ik ben jong, onderdanig en slank. Je kiest hoe ik mijn leven leid bij jou. Indien interesse, laat je weten waar je een woning aanbiedt of hoe we dit praktisch regelen. Groeten Gilles