Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 52 jaar Antwerpen - Schoten
Leuke dame gezocht
Eerste keer op deze site dus niet misplaatst om mij even kort aan jullie voor te stellen. Een man van middelbare leeftijd goedlachs, respectvol, mooie grijze haren, 1,74 m en vooral iemand die houdt van gezelligheid . Graag zou ik een leuke dame vinden waar ik sporadisch mee kan afspreken om die gezelligheid in de praktijk om te zetten. ik kan me zowel verplaatsen als ontvangen en wees vooral jezelf. geen voorkeur voor leeftijd of ethische afkomst; indien interesse, schrijf me gerust aan.  

Leuke dame gezocht
20 dagen
Wim 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame met zin voor jonger…
Rijpere dame vanaf 50 jaar die een voorkeur heeft voor jongere mannen. Het liefst contact op regelmatige basis maar zeker geen verplichtigen. Ik waag de stap via hier eens daar mijn zoekcriteria in het dagelijkse leven niet zo voor de hand liggen. Zelfs heb ik reeds behoorlijk wat ervaring met een rijpere dame maar door bepaalde prive redenen is dit contact afgesprongen. Het smaakt naar meer om alle kneepjes van het spel aangeleerd te krijgen door vrouwen met ervaring. Misschien tot hoors? Liefs, Wim  
21 dagen
Alex 63 jaar Limburg - Beringen
Samen genieten
Onderdanige behulpzame man van 62/183/102 nice looking zoekt dominante rolstoelgebruikster leeftijd en afkomst niet belangrijk. Lichte voorkeur voor volslank of vol maar geen vereiste. Graag wil ik deze dame dienen als zorg..lust..sexslaaf soft pijnslaaf indien opleiding nodig. Samen genieten van het leven op regelmatige basis...uitstapjes..resto bezoek enz... Hopelijk vind ik hier mijn toekomstig meesteresje. Liefst regio beringen..Limburg Paasmaandag Samen zijn? Xxx  
Gilles 32 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Laat je verwennen
Ik ben op zoek naar een vrouw die zich wil laten verwennen. Jouw genot staat centraal. Het ijs breken met een uitgebreide massage, om dan langzaam over te gaan tot een ero-massage en je uiteindelijk (meermaals) tot een hoogtepunt te brengen met mijn orale verwenkunsten. Meer is absoluut mogelijk, maar zeker niet verplicht. Zelf kan ik enorm genieten als ik dat iemand anders geniet. Ik ben hoger opgeleid, niet-roker, slank gebouwd, normaal geschapen en intiem getrimd. Jij ben bij voorkeur een dame met een gezond libido en een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd, gewicht, cupmaat of intieme beharing zijn voor mij een stuk minder belangrijk dan een positieve instelling en de zin om een geil moment te beleven. In bijlage alvast een voorsmaakje. Meer info en foto's mogelijk bij interesse!  

Laat je verwennen
23 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, sportieve, empatische man, gehuwd in een saaie, emotieloze relatie, waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Niet roker, gr en sl, verzorgd, levensgenieter, loyaal, geen massamens. Op zoek naar een sociale, lieve vrouw, sl/mollig die zich herkend in mijn situatie om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en elkaar de intimiteit te kunnen bieden wat we missen. Respect, begrip, hygiëne, discretie zijn van groot belang. Bij voorkeur iemand uit mijn regio. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen. Fin. steun bespreekbaar.  
24 dagen
MCR 37 jaar Limburg - Bocholt
Avontuurtjes
Ben jij een mollige vrouw met mooie rondingen? Zin in geheime avontuurtjes? Eens gaan wandelen, mekaar plezieren op spannende plekjes? Luxe sauna bezoekjes, luxe kamers... Je hebt bij voorkeur volle borsten, dikke billen, draagt graag lingerie en speelt je rondingen graag uit. Je hebt het graag wat steviger... Lijkt je een afgetrainde blanke man, intiem geschoren, dominant, discreet... wel wat om kinky berichtjes mee te sturen... Af te spreken, mekaar ophitsen tot we elkaar bespringen... voel je dit aan als iets waar je voor open staat? Dan ontvang ik graag een berichtje van jou. Leeftijd minder belangrijk... groetjes  
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Tedere warmbloedige vrijgezel zoekt knuffelvriendin
Hou jij ervan om uitgebreid gestreeld te worden als voor- en naspel? Zoek je zowel genegenheid en tederheid maar mag het af en toe ook een beetje kinky zijn? Heb je een luisterend oor nodig? Zin in een etentje of weekendje weg? Dan ben ik mogelijk de man die je zoekt. Ben 53j, vrijgezel, kaalgeschoren hoofd, slank lichaam, 1m83 78kg intiem geschoren 18cm. Discretie en hygiëne verzekerd. Bij voorkeur ben je rond mijn leeftijd of jonger. Interesse om elkaar te leren kennen? Indien ja stuur me dan snel een mailtje  

Tedere warmbloedige vrijgezel zoekt knuffelvriendin
25 dagen
Greyjoy 66 jaar Limburg - HASSELT
Lieve man op zoek naar een leuke vriendin
Deze sportieve, slanke en lieve zestiger kijkt uit naar een date met een toffe dame met dezelfde interesses. Hiermee bedoel ik in eerste instantie niet meteen een relatie maar wel regelmatige ontmoetingen waarbij “genieten” centraal staat voor beide. Dit bedoel ik niet louter in de erotische zin van het woord. Genieten kan je op vele vlakken, je moet er gewoon voor open staan. Als single, gaat mijn voorkeur uit naar een emotioneel stabiele dame, 45-65j, slank tot normaal gebouwd, die houdt van film, series, boeken, natuur, uitstapjes, humor, sauna, mss zelfs samen sporten. Als je je hierin kan terugvinden mag je me altijd een berichtje achterlaten. Mijn bedoelingen zijn eerlijk en oprecht en dit verwacht ik eveneens van jou. Tot binnenkort?  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
26 dagen
Bart86 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam of smartphone apps. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in de buurt van Leuven. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10