Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Duffel
Jezelf eens goed laten verwennen
Ja jij bent de vrouw die ik eens goed wil verwennen! Ik geef jou graag een stoel, rug en als de klik er is een erotische massage. Wie weet wat volgt... Ik ben een sportieve goeduitziende man met niveau, 1m78,68kg, donker blond kort haar en blauwgroene ogen. Ik ben normaal gebouwd en casual gekleed. Ik ben discreet en verzorg mezelf goed. Kortom ik zal je niet teleurstellen...ik kan me verplaatsen...Vertel me welke massage jou voorkeur heeft en wie weet heb ik vanmiddag al tijd voor jou..  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
13 dagen
Andre 59 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Nog maar eens proberen zoek een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie
Dag lieve dames hier die dit lezen ik ben Andre ik ben een zachte lieve man van nu 59j.Ik zoek hier een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie door de nu al zeer lange tijd van de ziekte van mijn partner kom ik nu alweer een lange tijd niet meer naan mijn trekken.Is hier een vrouw die begrip kan opbrengen voor mijn situatie en die net als ik ook genegenheid, affectie, lichaamswarmte en genot moet missen.Of we nu willen of niet maar van nature uit hebben we dat nu regelmatig eens nodig.Welke vrouw mist dit ook en begrijp wat ik bedoel en vraagt mij eens op de koffie en wie weet bij click kan regelmatig.100% discretie en hygiëne worden u geboden en verwacht Ik heb geen voorkeur voor leeftijd maar wel een vrouw die hier begrip voor heeft en die mij nog eens kan laten voelen dat ik nog man ben en elkaar geven wat we moeten missen.Alvast bedankt als je dit gelezen hebt en hopelijk tot vlug iemand.Lieve groetjes van Andre  
13 dagen
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame (50+) met voorkeur voor jonger..
Rijpere dame vanaf 50 jaar die een voorkeur heeft voor jongere mannen. Het liefst contact op regelmatige basis maar zeker geen verplichtigen. Ik waag de stap via hier eens daar mijn zoekcriteria in het dagelijkse leven niet zo voor de hand liggen. Zelfs heb ik reeds behoorlijk wat ervaring met een rijpere dame maar door bepaalde prive redenen is dit contact afgesprongen. Het smaakt naar meer om alle kneepjes van het spel aangeleerd te krijgen door vrouwen met ervaring. Misschien tot hoors? Liefs, Wim  
13 dagen
Rijpere manager 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Prostaat massage
Deze jonger uitziende 50 plusser, hoger opgeleid, sportief en verzorgd, wil het genot van een prostaatmassage ervaren. Dit is voor mij de eerste keer. Ik zoek dan ook bij voorkeur iemand uit de medische of paramedische sector die het opwindend vindt om dat te doen. Iemand met ervaring is ook welkom.  
13 dagen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Man zoekt een ongedwongen date…
Ik zoek voor de komende weken een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden.  
13 dagen
Michael 42 jaar Antwerpen - Lier
Een fijne tijd beleven...'
Jou voetjes masseren daarna je bovenbenen, rug en intieme delen....Bij welke vrouw mag ik dit uitoefenen? Ik ben een sportieve man, vandaag vrij en veel zin om een vrouw te verwennen. Geef de voorkeur aan een doodgewone vrouw die houdt van een doodgewone man. ( Mag ook een oudere-mature vrouw of oma zijn.) ik ben een normaal gebouwde man met verzorgd uiterlijk, niet roker, geen tattoo's 1m80,72kg sportief casual gekleed type man..Geen eenmalige ontmoeting maar liefst bij de juiste klik regelmatig contact overdag mogelijk. Kan me verplaatsen in de regio Antwerpen-Lier-Mechelen  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Knappe fwb 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin ;)
Met de lente in het land scheert het libido hoge toppen hier :) Daarom op zoek naar een gelijkgestemde, knappe dame met gelijkaardig libido om - mits klik - op regelmatige basis discreet en ongeremd tussen de lakens te duiken. Bij voorkeur tussen 30-50 jaar. Wie ben ik? Knappe dertiger, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief, groot geschapen.. Kennismaken? :)  

Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin ;)
14 dagen
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
Ik wil een vrouw likken in de auto
Ik wil graag met een leuke vrouw afspreken op een parking of verlaten plaats, bij haar in de auto stappen en haar dan te likken. Bij voorkeur draag je een jurk zonder slipje. Ik lik je zolang ik het volhou in deze waarschijnlijke moeilijke positie. Daarna vertrekken we en geniet ik nog van de heerlijke smaak en herinnering! Ik ben een hoger opgeleide man die zijn zaakjes op orde heeft. Ik zoek enkel likken en zeker geen penetratie! Je houdt al je kleren aan, alleen je jurk gaat omhoog. Parking of plaats in onderling overleg!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10