Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Stijn 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Op zoek naar FWB
Gebonden man, bruin haar, 1.75m, blauw/grijze ogen, 85 kg, spontaan en discreet. Ik zoek vaste dame, geh. of singel voor regelmatig contact. Leeftijd vanaf 35. Mijn voorkeur gaat naar vriendschap met leuke dame, wel het geheim bewaren wat tussen ons gebeurd. Ik antwoord discreet. Wil dat ietsje meer….  
18 dagen
Bart38 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Samen masturberen en genieten van elkaars orgasme
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam of smartphone apps. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in de buurt van Leuven. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
19 dagen
David 39 jaar Oost-Vlaanderen - Hofstade
Onervaren voor matuur
Al heel mijn leven single om diverse redenen, wat ook wil zeggen dat ik vrijwel geen intimiteit ken. Tegen beter weten in misschien, hier eens kijken of een liefst mature dame interesse heeft in iemand die zo onervaren is. Ik ben geen maagd, maar het scheelt niks. Voorkeur voor 'matuur' dus, iets als 50+, omdat me dat mentaal meer aanspreekt. Ikzelf: heel rustig type, zeker niet de knapste, 20kg te zwaar, eerder jonger uitziend vind ik. Via mail valt er dan nog wel een en ander te vertellen natuurlijk.  
19 dagen
frakke 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
zoek een leuke dame
Ik ben een verzorgde, normaal gebouwde man van 57 jaar en ben via deze weg op zoek naar een toffe vrouw om samen spannende momenten mee te beleven. Heb totaal geen voorkeur van uiterlijk of leeftijd, maar er moet wel iets van aantrek zijn. Voor meer info of vragen stuur dan zeker een berichtje. Groetjes  
19 dagen
James 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Rijpe sexvriendin
Verzorgde single man zoekt een rijpe vrouw voor regelmatig contact. Mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw uit de regio die zich regelmatig kan vrijmaken. Naast het bed vind ik een goede babbel belangrijk, in het bed gaat mijn voorkeur uit naar een vrouw die intens kan genieten van seks, die zowel geniet van trage, lange vrijpartijen als van het meer ruwe werk. Soft sm en meer kinky sex behoren tot de mogelijkheden eens er voldoende vertrouwen is opgebouwd. Ik ben geen alles neuker. Ik ben op zoek naar één vrouw met wie het op sexvlak klikt, maar met wie ik dan wel regelmatig samen wil genieten.  
20 dagen
Wim 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mature dame gezocht…
Rijpere dame vanaf 50 jaar die een voorkeur heeft voor jongere mannen. Het liefst contact op regelmatige basis maar zeker geen verplichtigen. Ik waag de stap via hier eens daar mijn zoekcriteria in het dagelijkse leven niet zo voor de hand liggen. Zelfs heb ik reeds behoorlijk wat ervaring met een rijpere dame maar door bepaalde prive redenen is dit contact afgesprongen. Het smaakt naar meer om alle kneepjes van het spel aangeleerd te krijgen door vrouwen met ervaring. Misschien tot hoors? Liefs, Wim  
20 dagen
Stijn 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar FWB
Gebonden man, bruin haar, 1.75m, blauw/grijze ogen, 85 kg, spontaan en discreet. Ik zoek vaste dame, geh. of singel voor regelmatig contact. Leeftijd vanaf 35. Mijn voorkeur gaat naar vriendschap met leuke dame, wel het geheim bewaren wat tussen ons gebeurd. Ik antwoord discreet. Wil dat ietsje meer….  
22 dagen
Bart38 37 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Samen masturberen en genieten van elkaars orgasme
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam of smartphone apps. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in de buurt van Leuven. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
22 dagen
Likjes 45 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Oraal genot voor jou?
Sympathieke, verzorgde 40er hier. Zie er best goed uit en hou er enorm van om een geul poesje uitgebreid oraal te laten genieten! Weliswaar met een voorkeur voor dames met een mooie grote clitoris of lekker grote schaamlippen. Geen must, maar zeker een plus! Belangrijkste is dat je er enorm van geniet! Spuitertje is ook altijd welkom. Ik kan in alle rust en discretie ontvangen. Ook overdag, mocht je er even tussenuit willen. Aussi pour fille francophone qui a besoin d’un bon cunni! En toute discrétion.  
22 dagen
David 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek dikke vrouw voor orale bevrediging
Nette gebonden man zoekt discreet, maar wel voor regelmatig, en liefst overdag een volle of dikke onderdanige vrouw om uitgebreid te likken. Voorkeur voor vrouwen boven de 100 kg Liefst volledig geschoren en zeiknat. Dat zeiknat mag je ook letterlijk nemen, ik lik ook graag als je plast. Kan niet ontvangen wel verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10