Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie wil er eens lekker gepijpt worden?
Wie zijn lul heeft nood aan een lekkere pijpbeurt? Bij voorkeur groot geschapen, maar dit is zeker geen must. Ik kom bij jou binnen, de deur staat op een kier en jij zit naakt klaar om gepijpt te worden. Ik neem je lul vervolgens in mijn mondje en pijp je tot je lekker mijn mondje volspuit. Nadien vertrek ik weer zonder veel gepraat. Jij blijft hierbij passief. Kan niet ontvangen, enkel verplaatsen. Wie een foto stuurt van zijn lul, krijgt altijd antwoord. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Speelvogels gezocht
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Speelvogels gezocht
22 dagen
Biman 60 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Eerste bi ervaring
Opnieuw deze advertentie wegens geen match met de reacties. Goed lezen aub! Ik ben een 60er, 1m75, 72kg. Normaal geschapen en niet fel behaard. Ik zoek een man die ik eens mag bekijken, keuren en betasten. Bij voorkeur iemand met beetje zelfde stats als mezelf. Onervaren is een pluspunt maar moet niet. Bedoeling is om eerst via skype en mail mekaars verlangens en fantasie te delen en bij klik kan een date. Ik kan niet ontvangen. Graag regio Diksmuide. Eerlijke reactie aub met graag wat meer over jezelf. Foto mag uiteraard altijd.  
22 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - cumcontrol
Ben je een leuke mannelijke gast (18-50 jaar), bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
22 dagen
Sexfilm kijken 56 jaar Antwerpen - Herentals
Sexfilm kijken in de kempen
Ik zou graag bij iemand of samen ergens naar een sexfilm gaan kijken. Mijn voorkeur gaat uit naar bi groepsex films. Ik zoek voor deze middag of volgende week kan ook in de rond de middag. Wie nodig mij uit of heeft een voorstel.  
22 dagen
Joppe 64 jaar Antwerpen - Schoten
Ik kom je ruk- pijp- scheerbeurt geven… enkel in schoten
Ik wil jou een ruk pijp en/of intieme scheerbeurt komen geven, kies maar, kan enkel overdag verplaatsen en enkel in Schoten Ikzelf ben 1,80/75 slank sportief erg verzorgd en gezonde zestiger, discretie en vooral hygiene voorop. Uw leeftijd (ook bejaard ) looks en afkomst van geen belang, heb voorkeur voor hangende ballen, grote of extra dikke pik maar is geen must  
23 dagen
Kris 65 jaar Limburg - Leopoldsburg
Geil cammen op Skype
Welke hetero (bij voorkeur 50+) houdt ook van pis en poep en toont dat zoals ik graag op Skype?  
23 dagen
karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
38 pijpt vandaag centrum antwerpen om 17h15
halllo ik karel 38 186 70 slank sportief, ontvang voor een snelle suck in centrum antwrpen om 17h15 ik zoek een geile dikke paal die snel wil gezogen worden, voorkeur daddies. reactie met stats en foto paal aub snelle suck centrum antwerpen 17h15  
23 dagen
Beer 43 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Wie zuigt me lekker klaar?
Ik moet om 16u van Kessel-lo naar Scherpenheuvel. Waar mag ik stoppen om me lekker te laten klaarpijpen? Als je een lekkere propere lul hebt, wil ik gerust ermee spelen. Graag niet-roker. Reactie met foto heeft voorkeur. Wie kan?  
23 dagen
Jan 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verjaardag
Om mijn verjaardag een beetje extra kleur te geven zoek ik iemand die mij deze (na) middag thuis kan ontvangen. Dus geen buitendate of cardate. Graag 18+, zowel leeftijd (must) als formaat (voorkeur, geen must). Wat ik zoek, is zowel simpel als moeilijk... Al wat ik wil, en niks anders, is jouw pik leegzuigen met condoom. Ik weet dat velen daar op afknappen maar gezien de recente stijging van het aantal soa's neem ik liever mijn voorzorgen... Wie kan en wil mijn cadeau zijn? Reageer met je stats en woonplaats.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10