Zoeken naar kijk je

Uw zoekactie voor kijk je leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gearlover95 27 jaar Limburg - Kortessem
Op zoek naar speeltijd
27-jarige gearlover (vooral latex, maar ook leer, lycra, spandex, of gewoon wat aanvoelt als een tweede huid) is op zoek naar een niet-seksuele relatie met een gelijkgestemde. Ikzelf ben onderdanig met als stats 27/174/92/16. Ik kick vooral op strakke bondage, betast worden, lichte rape play, rollenspel, gevangene, vernedering, ontbering, edging, lichte cbt, sensory deprivation, drone/gimp... seks is niet nodig vooral het machtsspel moet aanwezig zijn. Vooral voor een vast contact om de zoveel tijd nog af te spreken. Liefst iemand die van nature dominant is, mag ook een koppel zijn. Leeftijd tot max. 45 jaar. Ik zelf kan verplaatsen, maar niet ontvangen. Het mooiste is een partner hebben (niet relationeel) die mij ook nog goed traint in al het bovenstaande. Het een en ander is mogelijk in overleg (via mail). Meer foto's zijn mogelijk. Ik kijk enorm uit naar een partner waar we uren plezier aan zullen beleven. Ik hoor hopelijk snel van u!  

Op zoek naar speeltijd
Johan 43 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt graag eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik wil alles voor je doen. Ik regel een locatie. Ik zet een adv en samen kiezen we de mannen uit. Ik sta in voor je veiligheid zodat jij relax kan genieten. En je zeker weet alles goed en veilig verloopt. Welke vrouw wilt dat al heel lang. Single of getrouwd mag reageren. Leeftijd maakt ook niet uit. Ook als je dit wilt zonder medeweten van je man ben je welkom. Vaak is iets stiekem veel lekkerder. Wie is real. Wie durft reageren. Ik kijk uit naar die ene serieuze vrouw tussen al de fakers in hier. Bij klik kunnen we dit samen vaker doen. Dan maken we al jou wensen en fantasies waar.  

Zoek een vrouw voor een gangbang
Biseks45 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
……:wil je mijn man zijn…..+50 ….tot …..!!!!NO FAKE A.U.B
Hallo allemaal uit Gent.Ik ben een 45-jarige, getrouwde, biseksuele en geheime man( versa maar meer bottom)Ik ben op zoek naar een volwassen mensen die mij regelmatig bij hem thuis uitnodigt, minimaal 50 jaar oud�Ik ben niet ge�nteresseerd in jonge mensen schrijf alsjeblieft niet.Als je wilt dat iemand regelmatig neukt, wacht ik op een bericht van jou.Vergeet niet een foto toe te voegen, anders krijg je geen antwoord.Ik kijk uit naar je warme kus xxx  

         ……:wil je mijn man zijn…..+50 ….tot …..!!!!NO FAKE A.U.B
gisteren
Frans 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
assisteren of gewoon kijken
mag ik bij jullie komen assisteren om je partner op te leiden? Ik kijk gewoon of doe mee, naargelang jullie wensen. Maakt niet uit zacht of hard, ik wil het gewoon eens ervaren. Hygiene en discretie op de eerste plaats. Hopelijk krijg ik snel bericht en nemen we contact om alles te bespreken. xx Frans  
Frans 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
assisteren of gewoon kijken
mag ik bij jullie komen assisteren om je partner op te leiden? Ik kijk of doe mee, naargelang jullie wensen. Maakt niet uit zacht of hard, ik wil het gewoon eens ervaren. Hygiene en discretie op de eerste plaats. Hopelijk krijg ik snel bericht en nemen we contact om alles te bespreken. xx Frans  
Ruud 61 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoek edging/plagen = genieten met een onderdanige op een andere manier
Ik een Bi en onderdanige man van 61/174/84/18 en zoekt een dominant iemand die mij kan ontvangen. man(regio Leuven) vrouw, koppel het maakt niet uit. Graag wat oudere leeftijd liefst vanaf tot zo oud mogelijk. Ik word graag geblinddoekt en uitgekleed om dan machteloos en kwetsbaar uw handelingen te moeten doorstaan. Ik zoek geen pijp, trek of neukgedoe bij mezelf.Ik hou van een keuring van mijn ganse lichaam, te kijk gezet worden, af en toe een klets overal op mijn lichaam, billenkoek, Kortom lichte dominantie afgewisseld met korte aanrakingen. Ook verbale vernedering(kleinering)en vernederende opdrachten moeten uitvoeren(ook seksueel)voor jullie windt mij enorm op. Seksueel bij jullie is alles bespreekbaar,behalve rimmen en neuken. Wie nodigt mij eens uit (overdag in de week u moet wel kunnen ontvangen. Hygiëne en privacy zijn heel belangrijk, daar ik een relatie heb.  

Zoek edging/plagen = genieten met een onderdanige op een andere manier
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plussize meid/dame met een pikant kantje
Hallo, zoals de titel verwijst heb ik een zwak voor vollere dames. Mijn fetisj die ikzelf graag onderga is facesitting door jouw op mij. Maar onderga jij zelf ook graag large penetration, toys, choking, inserts, spanking, fisting, intens genot, dan passen we goed samen. Maar genoeg ik vertel er graag uitgebreid over tijdens onze verdere kennismaking. Wie ben ik? Een man van de wereld, woonachtig omgeving Kortrijk, hoger opgeleid, zelfstandig 49j groot en struis gebouwd. Ik ben openminded t.t.z. je bent single/gehuwd/in relatie/bi/hetero maakt niet uit. Ik heb ook een relatie maar wens me op seksueel vlak nog meer te geven. Waarin IQ en EQ elkaar ontmoeten, ik val hierop, meer dan alleen maar voor de seks. Als mijn kernwoorden je niet afschrikken (of enkele) waarin je denkt jezelf te herkennen schrijf me gerust aan. Wil je verwend worden in de breedste zin van het woord, laten we dan elkaar gauw ontmoeten en een mooi verhaal maken. Ik kijk er al uitgebreid naar uit.  
dalina 46 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
kijk eens rond
leuke mensen leren kennen,vriendschap enz, met iemand die iemand zoekt zoals ik,een oudere die weet wat hij wil.zoek mijn weg hoe ik verder moet  

kijk eens rond
Cddv 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, en ik moet van haar iemand zoeken die houdt van vluggertjes. Ze is niet op zoek naar lange hete seks, ze vindt het eerder leuk om haar te leggen of zetten hoe hij het wil, en haar eens te laten gebruiken. Pijpen wil ze niet doen. Ze wil wel dat ik kijk door een spiekgaatje in de deur. Ze wil het niet met meerdere doen, liefst 1 vast vriendje. En ook wat uit vernedering naar mij toe, zou ze liefst iemand willen die wat ruikt beneden, dus liefst ongewassen. Iemand die luiers draagt vindt ze ook leuk, of een slipje met plasgeur in.  
11 dagen
nul 53 jaar Antwerpen - Vosselaar
Gebruik/misbruik mij aub
Ik ben een zeer verzorgde en onderdanige man van 53,175,78,16x4, intiem geschoren en op zoek naar een strenge of Dominante Mrs, Trav/CD of koppel om te dienen en te verwennen. Ik zoek iemand die me kan ontvangen en me graag wil gebruiken voor haar of hun lusten en eventueel karweien en opdrachten. Regelmatig gebruik/misbruik is zeker mogelijk, eigenlijk wenselijk. Veel is bespreekbaar in onderling overleg voor zover alles discreet en safe gebeurt. Kan jij een onderdanige man gebruiken? Dan kijk ik uit naar uw reactie. No fake aub.  
  1   2   3   4