Zoeken naar komt nog

Uw zoekactie voor komt nog leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

wij2tjes 50 jaar Limburg - Gingelom
Open relatie
Hallo, Wij zijn een modern koppel van 48/49 uit gingelom. We zoeken een dame die sex tekort komt en daarvoor af en toe wenst langs te komen. Man hier is slank en vrouw volslank ( niet bi). We zijn hier BEIDEN van op de hoogte en dragen discretie en hygiene hoog in het vaandel. Indien interesse horen we het graag. Groetjes en prettig weekend.  
29 dagen
Jong koppel 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verrassing voor mijn vriend
Hallo allemaal Mijn vriend en ik hebben samen een bedrijfje en na vorige week hebben wij iets te vieren. Ik had hem dan ook, voor zijn fantastisch werk, belonen met een extra vrouw of meisje erbij. Scenario: hij komt thuis terwijl wij in onze jacuzzi(met zicht over de Portus Ganda) aan het knuffelen, kussen en elkaars lichaam voelen. Hij komt erbij en vanaf daar zien we wel. Wil jij deel zijn van ons succesje in een vrij luxueus appartement? Stuur mailtje met foto, evt al whatsapp nr voor concreet af te spreken. Geen fakers! Stats: v 25j 1m84 71kg c cup blond M 27j 1m86 78kg gespierd 19cm donker haar Hopelijk tot snel  
29 dagen
Jan 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel zoekt voor vandaag
Welke vr komt ons vergezellen in jacuzzi deze morgen?...wij koppel 47/50 Regio Brugge  
30 dagen
Fun_couple 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Klasse, stijl en geil
Hey! Wij zijn een gelegenheidsstel, man (28) en vrouw(32) en combineren klasse en geilheid naar een onvergetelijke date. Wij zijn op zoek naar iemand die zich hierin kan vinden en waarbij respect voorop staat. Ben jij op zoek naar een date waarin iedereen aan bod komt en centraal staat? Ga je met ons op ontdekking? Komende week gaan we samen op hotel, kom jij mee? Hopelijk tot snel, dikke kus!