Zoeken naar koppel bree

Uw zoekactie voor koppel bree leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

D/S 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren 0470305713
Dominante man gezocht voor koppel met onderdanig vrouwtje
Hallo, wij zijn een gelukkig getrouwd koppeltje. Hij is 36 jaar, zij is 37 jaar. Ze is van nature onderdanig en wil graag onder handen genomen door een dominante man. Respectvol, verzorgd en veilig zijn kernwoorden en heel belangrijk voor ons. Wel staan we voor veel open. VOOR DE JUISTE PERSOON! stel jezelf dus even voor aub! Vrouwtje kiest de gelukkige. Financiële vergoeding gewenst.  

Dominante man gezocht voor koppel met onderdanig vrouwtje
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.  

Spannende date voor de juiste man of koppel
marek kasia 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig bi koppel !
Wij zijn Pools bi koppel , ze 24/170/68 cup D , hij 46/170/77 slank en volledig geschoren en voor mannen alleen bottom ! Wij zijn voor veel in en anaal kan alleen bij de man , ze doe geen anaal ! zoeken dominante bi mannen , bi koppels en bi vrouwen voor geiel dates ! Doen alleen trio dus ze alleen zeker niet ! kunnen ontvangen in Antwerpen ! Soms verplaatsen wij ook maar dan alleen in Antwerpen . Zoken ook klein huis of appartement in antwerpen of directe omgeving en daarvoor betaling in natura kan ! Voor afspraak alleen via sms bericht !  

Onderdanig bi koppel !