Zoeken naar koppels voor vanavond

Uw zoekactie voor koppels voor vanavond leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Brabants Koppel 51 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Koppel voor partnerruil
Wij zijn een koppel Gunter en Elly uit Lennik , beide 50tigers met een maatje meer. Wij hebben ervaring in het swinger wereldje en doen zeer graag aan partnerruil met 4 op één kamer ofmatrasje. Vr is licht BI maar niet noodzakelijk. Beide zijn wij dus volslank. Wij zoeken vaste koppels , neem gerust contact met ons op. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen , later volgt een telefonisch Vr - Vr contact. Reageer met een normale of sexy foto  

Koppel voor partnerruil
gisteren
K&K 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong koppel
Hey we zijn een jong koppel van M 28 en V 27 Wij zijn enorm geil! Dit is ons eerste keer. We zijn gezellig, open, sociaal, vriendelijk en een geil koppeltje en we zoeken een koppel van onze leeftijd tussen 19 en 29 jaar voor een toffe tijd samen te beleven. Een eerste kennismaking kan naar gewenste locatie. Afstanden en verplaatsen is voor ons geen probleem. Wij kunnen ook ontvangen. Voorstellen en leuke ideeën van koppels zijn zeer welkom. Jullie kunnen reageren graag met een foto. Tot snel!  
gisteren
J&S 39 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB
Dag koppels. Wij zijn een tof koppel van 39, beiden genieters van het leven. Wij hebben al enkele jaren een gezonde relatie en zoeken een ander tof koppel die geniet van het leven. De bedoeling is vooral om een tof een aantrekkelijk koppel te vinden waar we een leuke tijd mee kunnen beleven om in de eerste plaats toffe dingen mee te doen en als het klikt zien we of er op seksueel vlak ook iets kan. Wij zijn echte leken of dit vlak en zoeken dus ook een koppel die zijn eerste stappen wil zetten en dit heel langzaam wil verkennen met ons. er moet natuurlijk een klik zijn op fysisch vlak, daarbij graag een reactie met foto en jullie stats. In deze tijd graag wat elkaar leren kennen op digitale manier om later dan af te spreken en iets leuks te doen !  
Koppeltje 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar leuke contacten met een ander koppel of vrouw...
Wij zijn een koppel uit het Antwerpse, V43/1m65/66kg/licht bi, M46/1m82/86kg/hetero, normaal gebouwd en niet rokers. We hebben al enige ervaring met andere koppels en zijn op zoek naar meer leuke mensen voor onze "spannende vriendenkring". We houden van de zachte aanpak: knuffelen, kussen, uitgebreide orale sex, ... met passie! Uiteraard met respect voor elkaars grenzen en wensen. Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Zij is licht bi en zou graag die kant verder ontdekken en (ook binnen een koppel-date) quality time met een andere vrouw willen. Daarom mogen ook vrouwen reageren voor een trio met aandacht tussen de dames onderling. Ervaring is niet vereist (we passen ons aan aan jullie comfortniveau), hygiene, discretie en een leuke babbel daarentegen wel. Graag mensen jonger dan 50. Single mannen zoeken we niet, ook mensen die alleen op foto's uit zijn mogen zich onthouden. Reacties met een duidelijke foto (hoeft niet naakt) krijgen zeker  

Op zoek naar leuke contacten met een ander koppel of vrouw...
P & V 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Luxecruise juli 2021 - 5 koppels
Juli 2021: wij zijn in het bezit van een luxejacht in Zuid-Frankrijk en organiseren voor gelijkgestemde koppels een verblijf aan o ons schip. We voorzien een trip van minimum 1 week (Frankijk en Italië) langs de kust. Ons schip is voorzien van 6 suites waardoor we 5 koppels kunnen uitnodigen. Graag ernstige reactie met foto aub. Ervaring niet vereist, leeftijd 18 - 40 jaar.  

Luxecruise juli 2021 - 5 koppels
Mapa 53 jaar West-Vlaanderen - Wingene
stom verbaast
hoi, wij vast koppel hebben hier al vrij veel gereageerd op verschillende advertentie wij staan verstelt van de mensen hier op de site niet een die iets laat weten of horen zelf niet als je foto's meestuurt zoals soms gevraagt.meer en meer moeten we constateren dat het echt wel verslagje is of mannen aleen zijn hier dan echt geen echte koppels waarvan bijde partners op de hoogte zijn van elkaar? wij zoeken liefs geile koppels net iets ouder of onze leeftijd die echt willen geilen op elkaar ,elkaar gek maken tot er eindelijk eens afgesproken word omdat men geilheid bij de gedachte aan dat andere koppel bestaan ze laat jullie dan horen he dus geen mannen aleen die zich willen klaartrekken aub.  
M&L2see 46 jaar Zeeland - Goes
koppel zoekt koppel om 1st t ecammen
Na veel praten willen we het proberen, aangezien er nog een beestje rond sluipt zouden we graag eerst elkaar leren kennen via cam. We zijn in de weekends s'avonds vrij. We hebben met cam ervaring op gekende portals maar zijn erg weinig koppels en ook geen mogelijkheid om iets te laten groeien. We hopen op jullie respons. Geen mannen alleen dat kunnen we ergens anders genoeg vinden.  
Sophie en Pieter 27 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezellig koppel gezocht
Koppel van beide 27 jaar zoekt een koppel om in deze bizarre tijd te leren kennen. We zijn gezellig, openminded, geil, dominant maar kunnen ook onderdanig zijn indien gewenst. Bi mensen zijn zeker welkom maar dit is niet verplicht. We zoeken koppels die matchen met ons. We wachten nog even corona af om af te spreken maar indien de juiste klik er is, kunnen we misschien het proces versnellen. Koppels van onze leeftijd of onze regio krijgen voorrang. Reactie met foto is verplicht.  
G&R 30 jaar Limburg - Maaseik
Iets nieuws
Dag lieverdjes, Wij zijn een koppel dat al 6jaar samen is. V29, 1m65 blond, C-cup en M30, 1m88, 18cm. En we willen graag met andere koppels onze grenzen leren verkennen op vlak van PR en het swingerswereldje. Aangezien de maatregelen we eerst online kijken hoe ver we durven gaan vooraleer we de stap zetten in de echt wereld. Hoop dat het geschikte stelletje ons contacteert en hopelijk op een gezellige tijd samen. Geile zoen G & R X  

Iets nieuws
stel 56 jaar Antwerpen - Dessel
zoeken plezier in 2021
Hier koppel 54 en 56jaar vrouw volslank zoeken plezier met koppels mannen vrouwen travjes in 2021 Wie zoekt ook plezier zijn heel ruimdenkend.  
  1   2   3   4