Zoeken naar kus*

Uw zoekactie voor kus* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
Mr.S. 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Alvast een voorsmaakje...
Je komt binnen. Ik kijk je diep in de ogen. Mannelijk, maar tegelijk ook speels. Dominant, maar tegelijk ook zacht. Ik glimlach en stap op je toe. Mijn handen nemen je schouders vast en traag maar zonder aarzelen komen mijn lippen dichter bij de jouwe. Ik hou even in, om je te teasen, om te luisteren of ik je hart niet hoor kloppen van de spanning. Een ondeugende grijns maakt zich meester van mijn gezicht. Dan kus ik je vol op de lippen, eerst zacht, daarna steviger, intenser, passioneler. Mijn handen glijden langs je rug, je geniet. "Je ziet er echt leuk uit" fluister ik in je oor, "maar toch... je lijkt het iets te warm te hebben", daar is die grijns weer. Zacht maar zelfzeker duw ik je met je rug tegen de muur, neem je bij de polsen vast en doe je armen gestrekt boven je hoofd. “Hou ze daar”, fluister ik, waarna... waarna... tja, ik kan je toch nog niet alles verklappen. Dus stuur me een bericht en... beleef het misschien zelf ;-)  

Alvast een voorsmaakje...
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
Genieter 40 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Oudere dame gezocht voor te verwennen
Hallo, ben een goed uitziende man van 40, 1m85, +/- 75 kg die op zoek is naar een oudere vrouw voor een lekkere wederzijdse verwenbeurt. Ik zelf ben van de regio van Ieper maar moet regelmatig naar de kust. U woont tussen Ieper & Koksijde en u kunt overdag discreet ontvangen? Stuur dan gerust een mail.  
Sen 69 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie durft
Ik ben 69-17-98 , net en verzorgd voorkomen.Ik sta op discretie en hygiëne. Ik hou van sex en zoek een dame, uiterlijk niet belangrijk die wil komen genieten. Ik spuit niet meer en ik kom intens droog klaar. Ik laat je volop genieten en verwen je heerlijke plekjes.Welke dame wil dat samen met mij beleven. Ik woon aan de kust en kan enkel overdag en 's avonds discreet ontvangen. Ik antwoord eerlijk. Wie durft ???  

Wie durft
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar minnares
Knappe man 47 jaar jong 1m83 80kg sportief en bruin haar, op zoek naar leuke discrete date met vrouw (mag ook gebonden vrouw zijn). Hou van een leuke babbel, kussen, strelen & zoenen. Geen snelle toestanden enkel genieten en de passion haar werk laten doen. Kernwoorden hygiëne - respect - discretie Mocht je interesse hebben geef gerust een seintje....Steeds Reply  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek leuke meid/dame die graag verwend wil worden...
Heyhey, ik heb er gewoon zin in om af en toe een meisje, vrouw oraal en met de vingertjes te verwennen. (Vast persoon) Niets meer en min... uw zin wordt vooropgesteld... Ik stel me ter uwer beschikking wanneer u er nood aan hebt! Zin in? West-vlaanderen en Max 40 j aub. Ikzelf ben slanke man met verzorgd uiterlijk. Kus  
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bedrogen
Goede avond. Jammer genoeg ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin me bedrogen heeft. Nu heb ik een beetje een rare revenge in gedachte om het gedaan te maken met haar en haar te confronteren met een koekje van eigen deeg. Wat ik in gedachte heb is dat ik een andere vrouw bef en zo rechtstreeks terug naar haar ga zo dus wanneer ik haar kus ze ruikt en of zelfs proeft dat ik ben vreemdgegaan. En wanneer ze me erover confronteert ik haar op de feiten kan wijzen. Zelf sta ik ook open voor eventuele andere ideeën moest je zelf ook een voorstel hebben. Moest je ervoor openstaan hoor ik alvast graag iets van je terug. Alvast bedankt en nog een fijne avond verder.  
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
zachte genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
zachte genieter zoekt kleine borstjes
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan zij skinny of het petite-type is, kleine stevige borstjes. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde prille vijftiger, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust .. ik kan verplaatsen en ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10