Zoeken naar kut*

Uw zoekactie voor kut* leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

rik 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie rimt en neukt dit kutje
zoek man of koppel om mijn kutje diep uit te likken langdurig en erna graag lekker lang en diep te neuken, zelf ben ik zeer verzorgde biman en enig niveau,zoek verzorgde mensen,en geen fakers die kunnen ontvangen discreet, eventueel outdoor kan, hou wel van spanning van gluurders,gebruikt worden in groep kan zeker , kutje is zeer ervaren, neuken is wel altijd safe , heb condooms bij, indien je wenst kan ik ook ongespoeld gebruikt worden, voor mij geen probleem,geen fake aub en ikzelf kan niet ontvangen  

wie rimt en neukt dit kutje
Steve 40 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Gaatje vandaag beschikbare
Wie neukt mijn strak nat geil kutje 38j 1m68,sportiefgebouwd, 72kg, paal 16,5x4,5, getrimd borsthaar,kale ballen en gaatje, GBBS, neukbare gaatje, poppers Kan enkele verplaatsen  

Gaatje vandaag beschikbare
KRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
ook geschikt voor trio én méér ! Steeds intiem volledig babyglad en verzorgd, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje. Ik deepthroat, hou ook van dubbele penetratie. Gelieve een foto van je pik met je reactie te sturen aub ! Ik kan elke dag ontvangen en verplaats in de nabije omgeving.  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
14 dagen
Frederik 55 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pikant spelletje
Welke dame of koppel kan me helpen bij het verwezenlijken van een pikante, gedurfde droom van mij. Ikzelf 55/185/85 intiem geschoren. Mijn droom bestaat er is dat we een vooraf bepaalde tijd met de auto rondrijden. Als we moeten stoppen voor een verkeerslicht gaat er een kledingstuk uit. Zijn de kledingstukken uit (maximum 4 stuks) dan veranderen we van tactiek. De dame pijpt me dan zolang het licht op rood staat. De volgende keer (bij een koppel) pijpt ze de man, enzoverder. De bedoeling is ook dat de dame dan ook een vibrator in het kutje krijgt zolang we rijden. Op die manier is het de bedoeling dat de dame meerdere orgasmes krijgt. Leeftijd is niet zo belangrijk, zolang het maar geil is.  
14 dagen
Gerrit 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
perv; 70 of +
Ik wil contact met volgzame, niet-gay, perv.,maar ook interesse in malse kutjes, kleine tetjes, en die desgevallend zijn V wil delen of er over fantaseren. Geen taboes. Absolute discretie gewenst en geboden. W-kant Gent.  
14 dagen
Jean 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek extra oudere TOP man
Twee rijpere mannen 50+ en 70 zoeken extra TOP voor geile bijeenkomst . Ik onderdanige SiSi bot verkleed zich graag in vrouwen jurk , nylons , high hiels , slaafskap , halsband , …. Mij als vrouw kleden en mij gedragen als teef slet vind ik enorm fijn. In mijn sletten kut, poepje steek ik graag een But-plug die dan later vervangen word door een grote dikke paal. We zoeken dus een extra of 2 oudere groot geschapen TOP mannen , liefst dominant die af en toe willen komen mee spelen. Je bent eerlijk , discreet en niet fake zoals wij. Laat snel je stats en wensen weten met liefst een foto, je krijgt er zekers een foto terug.  
15 dagen
Sissy subje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie????
Mijn meesteres/vrouw heeft mijn pik als straf voor onbepaalde tijd opgesloten in een peniskooi waardoor ik enkel anaal nog mag bevredigd worden door grotere dildo s en speeltjes. Nu zou ik ook echte pikken in mij willen voelen. Mijn kontkutje wordt ook dagelijks max opengerekt worden d m v een anaalspreider en daarna draag ik een grotere buttplug in mij. Ik wil ook enkele mannen vinden die mij op regelmatige basis willen komen neuken met dildo s en echte pik (safe). Zoals een sissy het betaamd moet ik thuis ook altijd dameslingerie, nylons en damesschoenen dragen. Zou ook met meerdere mannen tegelijk kunnen. Wie heeft interesse? Ook sm gericht of rollenspel kan. Veel speeltjes beschikbaar. Zou morgenvoormiddag al kunnen ontvangen. Hygiene discretie en respect moet gegarandeerd blijven.  
15 dagen
Eric 55 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
verwennen en/of verwend worden
Welke lekkere goed verzorgde bi heeft zin om vanaf 20u00 verwend te worden? Wat jouw vrouw niet meer doet, of te weinig geef ik je eventjes. Wil je zelf ook verwennen? Graag. Neuk je graag mijn spannend en rekbaar sappig gespoeld kutje? Graag maar wel veilig. Ikzelf 184/7317/4 niet roker, niet onknappe man...foto's bij interesse  
15 dagen
BOTTOM 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
TOP senior gezocht
Bottom 172 cm 74 kg Zoek vaste top die regelmatig mijn enge kut wil open palen. Ik pijp en laat mij palen, voor de rest nog niets misschien later. Kan niet ontvangen  
Kris 56 jaar Limburg - HASSELT
BABYGLAD BOTTOMKONTJE ook voor groepsex
altijd intiem volledig glad en clean, ik ontvang alle lekkers in mond keel en kutje, en pijp keeldiep. Ben ook te vinden voor dubbele fuck, FF, Graag ontvang ik een pikfoto bij je reactie !  

BABYGLAD BOTTOMKONTJE ook voor groepsex
  1   2   3   4   5   6   7   8