Zoeken naar laten

Uw zoekactie voor laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u50) vandaag vanaf 07u50 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
gisteren
bare slet 61 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab top, hoog libido zoekt bare hoerige slet om zeer regelmatig zijn harde paal te laten verwennen en mond en kont diep te neuken en vol te spuiten met zijn vettig vruchtbaar zaad. Mogelijk samen met zijn vrienden,  
BBNN 30 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Wie nog zin om lekker te kameren in H28 met boy 30j?
Heyla! Wie nog zin nu in lekkere kamer date? Ben man van 30 jaar , verzorgd en veel zin om samen lekker plezier te maken! Lekker laten gaan samen in leuke kamer bij H28 in Heusden. Groetjes en likjes!  

Wie nog zin om lekker te kameren in H28 met boy 30j?
Rob 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Doktersonderzoek
Wie vindt gezondheid belangrijk en wil graag een volledige doktersonderzoek te laten doen? Ik kom bij u thuis omdat u zich zorgen maakt over uw gezondheid, ik begin u een aantal vragen te stellen en begin dan met een fysieke evaluatie. we beginnen met hoofd, oren, mond en dan gaan we verder met longen, hart, buik, benen, voeten. dan vertel je me dat je je ook zorgen maakt over je prostaat en dat ook graag wil laten controleren, ik trek je ondergoed naar beneden en begin je testikels en penis te onderzoeken, en ten slotte je prostaat met een vinger. Ik zal het heel voorzichtig doen. daddies and grandpas zijn zeker welkome! leuven, heverlee.  
Kris 40 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Pijpen morgenmiddag regio Diest
Wie wil zich morgenmiddag (woensdag) tussen 12u en 15u graag laten pijpen en mijn mondje volspuiten? Ik ga op mijn knieën, ik pijp en trek je, als je onbehaard bent lik ik ook je ballen en als je wil je kontje, je spuit in mijn mond en ik slik netjes alles door. Jij blijft verder passief, tongen kan eventueel wel.. Leeftijd en uiterlijk niet van belang. Hygiëne, discretie en SOA-vrij zijn vereist. Ik: 40 jaar, 1m68, 65kg, kort geschoren blond haar, blauwe ogen, geen BBS, weinig behaard, heel zaadgeil. Kan op regelmatige basis indien gewenst. Aub geen rokers of fakers, niet reageren als je morgen tussen 12u en 15u niet kan ontvangen en geen eindeloos gemail. Ik verplaats enkel in Diest of buurgemeenten.  
cumlover 46 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
pijpen en slikken
wie komt voor 16u langs om zich is lekker te laten pijpen (meer bespreekbaar)? stuur je stats en wie weet ! grz cumlover  
Daddy's slut 27 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Is er een toffe daddy die nu wil langs komen?
Hey! Zoals de titel al verteld ben ik opzoek naar een toffe en oudere man (liefst 50plus) die deze namiddag eens wil langs komen bij mij al eens wil kennis maken. Uiteraard kan er al veel gebeuren op die eerste kennismaking wanneer er een klik is. Ik hoop een man te vinden die zelf de touwtjes een beetje in handen heeft en weet wanneer hij zelf spontaan zijn staaf uit de broek moet halen. Eenmaal ik zie dat jij met jezelf speelt, word ik enorm geil en neem ik wel over. Vooral dus een man die zich wil laten verwennen. Bij mij zelf verwacht ik niet zo heel veel.. buiten dat je altijd mag geilen en strelen over mijn lingerie. Ja je leest het goed! Lingerie, nylons en sexy high heels... ik heb het allemaal liggen en doe dit met plezier voor je aan. Zo mag ik mij (hopelijk deze namiddag) als sletje voelen en toffe "daddytype" verwennen. Graag een reactie met een woordje uitleg over je zelf en een deftige foto. Ik bekijk straks nog eens in men mailbox naar leuke reactie. Hopelijk  
hete pijper 60 jaar West-Vlaanderen - Beernem
onderdanige pijper
Ik ben een hete verzorgde pijper van 60j,1,85m, 93kg klein buikje. Wie komt er over de middag langs om zich te laten pijpen door een hete onderdanige man die weet wat pijpen is. Ik ontvang je naakt en pijp tot je klaarkomt in mijn mond. heb je een andere fantatie? Laat het dan weten. Tot straks? O ja ik heb een verzorgde getrimde baard (ongeschoren look)  
Felix 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Eerste maal
Is er iemand met ervaring die mij vanmiddag of avondkan laten pijpen en mij (safe) wil ontmaagden ? Dik gebouwd, 56jr, 16x3, baard. Jij neemt het voortouw, ik volg.  
Frank 55 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Biman op zoek naar top
Hey hallo, Ik ben 55j biman op zoek naar een biman gay top. (Ik heb wel niet zoveel ervaring) Ik hou van zoenen strelen pijpen en wil me graag laten neuken. Ik verplaats me in wijde omgeving. Interesse laat vlug iets weten. Grtjs.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10