Zoeken naar laten

Uw zoekactie voor laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
Jef 47 jaar Limburg - HASSELT
Lekker pijpen
Wil nog eens een lekkere pik vast pakken en in mijn mondje steken en afzuigen. Ben bi en soms wil ik een pik in mijn mond voelen en laten spuiten  
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zuig ik klaar?
Op zoek naar een propere man die me kan ontvangen om zich passief te laten klaarzuigen. Discreet en zonder veel gebabbel, ik kom toe, zuig je af en vertrek weer. Ik ben goed uitziende jongeman, sportief en deftig! Tot straks? Reageer met foto van je lul, hopelijk tot zo!  
bi-raymond 59 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
zalig laten klaarkomen !!
ontvang deze nammidag of zondag de hele dag om een passieve man te rukken-pijpen-vingeren of een TOP !! tongen kan ook  
Sprint 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke sportieve man van rond de 50+ die zich wil laten zuigen door een sportieve jongen 1m85 73kg. Zelf mag je geheel passief blijven. Graag slank en verzorgd.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u50) vandaag vanaf 07u50 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
bare slet 61 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab top, hoog libido zoekt bare hoerige slet om zeer regelmatig zijn harde paal te laten verwennen en mond en kont diep te neuken en vol te spuiten met zijn vettig vruchtbaar zaad. Mogelijk samen met zijn vrienden,  
BBNN 30 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Wie nog zin om lekker te kameren in H28 met boy 30j?
Heyla! Wie nog zin nu in lekkere kamer date? Ben man van 30 jaar , verzorgd en veel zin om samen lekker plezier te maken! Lekker laten gaan samen in leuke kamer bij H28 in Heusden. Groetjes en likjes!  

Wie nog zin om lekker te kameren in H28 met boy 30j?
Rob 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Doktersonderzoek
Wie vindt gezondheid belangrijk en wil graag een volledige doktersonderzoek te laten doen? Ik kom bij u thuis omdat u zich zorgen maakt over uw gezondheid, ik begin u een aantal vragen te stellen en begin dan met een fysieke evaluatie. we beginnen met hoofd, oren, mond en dan gaan we verder met longen, hart, buik, benen, voeten. dan vertel je me dat je je ook zorgen maakt over je prostaat en dat ook graag wil laten controleren, ik trek je ondergoed naar beneden en begin je testikels en penis te onderzoeken, en ten slotte je prostaat met een vinger. Ik zal het heel voorzichtig doen. daddies and grandpas zijn zeker welkome! leuven, heverlee.  
Kris 40 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Pijpen morgenmiddag regio Diest
Wie wil zich morgenmiddag (woensdag) tussen 12u en 15u graag laten pijpen en mijn mondje volspuiten? Ik ga op mijn knieën, ik pijp en trek je, als je onbehaard bent lik ik ook je ballen en als je wil je kontje, je spuit in mijn mond en ik slik netjes alles door. Jij blijft verder passief, tongen kan eventueel wel.. Leeftijd en uiterlijk niet van belang. Hygiëne, discretie en SOA-vrij zijn vereist. Ik: 40 jaar, 1m68, 65kg, kort geschoren blond haar, blauwe ogen, geen BBS, weinig behaard, heel zaadgeil. Kan op regelmatige basis indien gewenst. Aub geen rokers of fakers, niet reageren als je morgen tussen 12u en 15u niet kan ontvangen en geen eindeloos gemail. Ik verplaats enkel in Diest of buurgemeenten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10