Zoeken naar lekkermijn

Uw zoekactie voor lekkermijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile knappe danes die thuis tekort komen,puur genot en discretie verzekerd!
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Voor de geile knappe danes die thuis tekort komen,puur genot en discretie verzekerd!
Bert 49 jaar Limburg - HASSELT
Voel jij je aangesproken,.....?
Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zit zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week te gemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot over enkele maanden in de Costa Blanca Groetjes Bert  
Filip 41 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Goedlachse vrouw gezocht
Hallo langs deze weg ben ik op zoek naar een goedlachse toffe dame tussen 30&40j die net als ik op zoek is om de eenzame momenten op te vullen.Ik hou van etentjes en koken alsook van film en muziek en meer. Kortom lekker gezellig in ongebonden sfeer alles mag niets moet. Heb je suggesties of vragen dan hoor ik het graag.  
Tarkan 42 jaar Antwerpen - Aartselaar
Opzoek naar een leuke dame.
Het ik ben 42j zuiders sportife man. Opzoek naar een leuke dame. Oudere dames zijn ook welkom. Om samen lekker genieten. Als u interesse heeft laat maar weten groetjes  

Opzoek naar een leuke dame.
2fuckyou 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
trio met jou
2 fitte en stoute mannen, einde 30 zoeken een toffe meid om als sletje met 2 helemaal suf te neuken. hou je niet van onze taal? zoek dan gerust verder. vind je het echter heerlijk om als speeltje gezien te worden en je over te geven aan de lust van 2 hete bokken, lees dan zeker verder. wij zijn deftig, stijlvol en respectvol, hygiene is geen loos woord voor ons en je kan altijd op onze discretie rekenen. afstand is geen probleem, locatie zoeken ook. single, koppel of geheim, dat is jouw zaak, wij vinden het belangrijk dat je er leuk uit ziet en je lekker wild laat gaan in bed. horen we je?  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
AnoniemJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Jij bent de juiste persoon. Ontsnap de wereld met me.
Hey jij daar, Kort over mezelf. Ik ben 30 jaar, bruine ogen. 1m80, 65KG slank en fitte bouw. Kort zwart haar. Gigantisch onverzadigd libido. En daarom ben ik op zoek naar jou. Jij bent uit de omgeving, heeft amper taboes en wil gewoon even van kop tot teen verwend worden door iemand die respect en hygiëne hoog in vaandel draagt. Iemand die geen probleem heeft om ook op speelse manier erotisch aangepakt te worden. Het fijne hieraan is dat dit een snelle in en out kan zijn voor jou. Lekker discreet, korte kennismaking, en gaan. Ik kan NU ontvangen (of in heel korte omgeving verplaatsen) tot en met 13u30. Ik verwacht je mailtje zo! Graag enkel serieuze reacties.  

Jij bent de juiste persoon. Ontsnap de wereld met me.
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Erotische tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage.Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
KOEN 39 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Tuinman
Man zoekt leuke vrouw of koppel om klusjes te doen in de tuin en daarna lekker samen te spelen regio west vlaanderen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10