Zoeken naar lekkermijn

Uw zoekactie voor lekkermijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vince 42 jaar Limburg - HASSELT 0486326999
Welke man wil zijn vrouwtje een groot plezier doen?
Discrete, verzorgde, klassevolle, atletische, grootgeschapen en ervaren heteroman wil (vanavond of vannacht nog?) afspreken met koppel om lekker samen te genieten waarbij niets moet maar veel kan. Verplaatsen en ontvangen kan. Reageer met concreet voorstel en foto aub. Hopelijk tot gauw. Geile groetjes, Vince PS:Fakers en homo's gelieve zich te onthouden.  

Welke man wil zijn vrouwtje een groot plezier doen?
Creampie lover 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem 0485641982
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
18 dagen
Ikke 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een mollig koppel...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen.  
19 dagen
Max 54 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Kleine borstjes
hoi, niets te doen vanavond? zin in plezier met drie? vrouwtje lekker verwennen met vier handen, twee tongen en twee pikken? Ben vijftiger, maar voel me niet zou oud... verzorgd, eerlijk, discreet, erg hygiënisch. Kan niet ontvangen. hetro. Kan gemakkelijk verplaatsen en breng alvast bubbels mee.xxx  
Naseem 31 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zkt koppel voor lekker trio of dames
ben 31 jaar en vrijgezel. Ik ben 1.80m groot, weeg ongeveer 80kg. Het is altijd al een fantasie geweest om eens een trio te hebben met een koppel of met een dame(mv). Om samen het vrouwke lekker lang goed te verwennen. Welk koppel of dames (voorkeur 20-60 jaar) heeft zin om dit met mij waar te maken. Elkaar lekker verwennen met tongzoenen, beffen, neuken (safe), ... Ik woon in ( regio Oostende ) (( REAGEREN MET FOTO)) , Dan zeker een antwoord terug  

Zkt koppel voor lekker trio of dames
Mmm 31 jaar Antwerpen - Bonheiden
Lekker
Hey ben 30 jaar. 1 m85, sportief. Wil iemand ontmoeten om heerlijk vol te spuiten. Welke vrouw wilt mijn lekker warme pit in haar voelen en mijn lekkere warme zaad?  

Lekker
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
Mario 56 jaar Limburg - Genk
Lekker vrouw gerichte verwennerij
Geile 50 plusser zoekt lekker koppel.voor spannende avonturen.met de bedoeling vaste huisvriend te worden. Kan ontvangen en verplaatsen.liefhebber van geil met stijl.lingerie nylons high heels. Licht bi geen probleem.laat jullie horen.alles is bespreekbaar.  

Lekker vrouw gerichte  verwennerij
20 dagen
Bart 58 jaar Antwerpen - Geel
Koppel 60+ voor vrouw-gericht trio
Ik kijk uit naar een koppel , waarvan de vrouw zeker ouder is dan 60 jaar, ze heeft liefst een zeer natuurlijk lichaam, mag zeker wat kilootjes teveel hebben. Houdt er van om lekker en lang gelikt te worden, kan meerdere keren klaar komen, is verder voor veel te vinden, kortom ze wordt graag verwend. Liefst woon je in de Kempen of aangrenzend . Ben zelf normaal gebouwd met kilotje teveel, groot, heb respect , ben hygiënisch en sociaal. Is dit iets voor jullie, reageer dan op dit mailtje en we kunnen kennis maken, bij de juiste klik zeker voor lange termijn.  
20 dagen
Jan 65 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
bi-koppel
Hallo, al een tijd een fantasie van mij.Trio waarbij de man zijn vrouw neukt en in haar kutje klaarkomt. Ik lik alles lekker op.Ofwel pijp samen met de vrouw de man klaar zodat hij in onze monden klaarkomt. Bi-man van 64.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10