Zoeken naar ligt

Uw zoekactie voor ligt leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
newtrio 37 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Op zoek naar een man voor mysterieuze trio nu zaterdagavond!
Hey, wij zijn een koppel waarvan zij 25, 1.75m, 58kg, intiem geschoren, verschillende tattoo's en ik 37, 1.84m; 83kg, intiem geschoren en bi. Wij zoeken een bi man die samen met mij mijn vriendin een onvergetelijke avond/nacht wilt doen beleven. Zij zal tijdens de volledige daad geblinddoekt zijn. Zelfs bij je aankomst ligt zij reeds in lingerie en geblinddoekt klaar op bed. Mails met 1 zin in bekijken we niet. Reactie's zonder foto gaan onmiddellijk vuilbak in! We verwachten toch een korte voorstelling van jezel, we knappen af op mannen die opscheppen over “ik kan haar x aantal keer doen komen” of “ik heb veel ervaring hierin”. Liever een man zonder ervaring, zoals wij, ipv een macho dat denkt het warm water uitgevonden te hebben. Sorry om zo streng hierin te zijn maar dit doe je tenslotte met mensen waar je je goed bij voelt en denkt te kunnen vertrouwen. Verder moet je je nu zaterdag, 5 juni 2021, vrij kunnen maken rond 22u. Dus wie zdit mysterieus  
14 dagen
A&J 47 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Koppel zoekt verzorgede jonge man
Wij zijn ook een koppel van 48 en 51 en wonen vlakbij Pittem. Wij fantaseren over extra man... hebben wel een ervaring gehad met de vrouw van een bevriend koppel, maar hij deed hiet mee. Wij fantaseren met een extra dildo over een trio en spelen vaak een spelletje waarbij zij 's avonds geblindddoekt aan aan boom vast ligt en als iemand zou langskomen, dat ze alles moet toelaten... maar tot nu toe alleen in fantasie ook al wil ze graag eens bare (doet ook anaal) en met DP Zij is 48 170 57kg b cup en sportief, hij is 51 172 58 onbehaard. Foto kan bij reactie van jullie.  
28 dagen
Hot Milf 48 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Fantasietje
Koppel zoekt slanke man, min 30 en max 50 jaar van Belgische origine. Vrouw ligt geblinddoekt en geboeid op matras. Je komt binnen beft haar zacht en vervolgens neuk je haar met condoom. Enkel op zaterdag -of zondagavond. Graag foto van lichaam, anders geen antwoord.