Zoeken naar likken

Uw zoekactie voor likken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

expertise 44 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Dringend nood aan zaad
vandaag ben ik in regio vlaamse ardennen voor enkele expertises. brakel, ronse, geraardsbergen, zottegem, lierde zijn de gemeenten die op mijn lijst staan. Welke potente man ontvangt mij, bied mij zijn zaadstaaf aan, masturbeert zich waarbij ik een handje en mondje help en spuit zijn warme zaad op een lichaamsdeel van mij naar keuze. reacties met foto en leukste idee krijgen voorrang. ikzelf ben 1m75, 80kg, normaal gebouwd. enkel kussen, pijpen en likken kan, geen anale sex.  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Filip 51 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Versa vrij op dinsdag 16/04
Ik ben 52 bi versa geen beharing169 76 17/4 ben morgen vrij 16/04 hou van pijpen rimmen likken tongen neuken wederzijds maar moet niet wie zin kan heel goed pijpen tot einde omgeving Leuven meer op reply  
Geile gast 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Geile gast 30 uit Dendermonde zoekt lekkere date
Dag iedereen, Ik ben een gast van 30 die eens graag zou daten met een andere man en dit voor de eerste keer. Ik zoek iemand die me eens wilt pijpen, iemand die zich eens lekker aftrekt en lekker klaarkomt op mijn gezicht of in mijn mond of die lekker op zijn buik spuit en me beveeld dit af te likken.ik vind het zeer geil een lul te zien spuiten. Gloryhole of cardate kan ook. Meer kan allemaal dus stel gerust iets voor. Ben benieuwd of mannen beter zijn dan vrouwen ;-) Wie weet tot snel?  
Patient 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Doktersonderzoek gezocht
Ik kom "nietsvermoedend" bij u op jaarlijkse controle en merk langzaam dat ik als maar meer misbruikt wordt : mijn lul strekel/rukken/likken/zuiden, klaarkomen in potje, uw lul ontvangen in de mond/likken/zuiden, cumtasting, prostaatonderzoek, analplay, misschien zelfs geneukt worden, mijn zaad in mijn kont spuiten, ... Ik ben een hetero man met klein beetje bij ervaring. Stel je je even voor? Ik reageer, met lichaamsfoto, bij een klik.  
Geile genieter 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Geile date morgen
Morgen namiddag tussen 14u en 16u vrij,welke man kan mij ontvangen om samen geile dingen te doen,ik hou van tongzoenen, strelen, likken, mekaar pijpen en mekaars kontje strelen en likken en als top neuk ik graag jouw lekker kontje. Welke man tussen 20 en 55j wil graag afspreken  

Geile date morgen
spuiter 57 jaar Antwerpen - Geel
lekker spuiten!
Deze jongeheer wil graag nog eens hard spuiten! 56 185 89 14, intiem glad, volle ballen, mooie spuiter... Wil jij ze likken, pijpen...? Discretie & hygiëne!!!!  

lekker spuiten!
Pijpsletje 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar zaad
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Op zoek naar zaad
Rafaël 55 jaar Antwerpen - Edegem
Soft genieten
Het zou leuk zijn als je iemand kon contacteren als je zin hebt ipv steeds te adverteren...Alles in onderlinge afspraak niks moet, tongen, pijpen, likken, 69...168*66*14 bril met kale piemel met enig niveau, discretie en hygiëne. Morgen 15/4 namiddag/avond. Gelieve volledig te zijn in wat je wil of kan, anders geen antwoord.  
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10