Zoeken naar massage geen

Uw zoekactie voor massage geen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwenkerel 57 jaar West-Vlaanderen - Oudenburg
SOFT date (massage) met een JONGE kerel tot 36 jaar
Zoek voor vandaag een jonge man tot ongeveer 36 jaar voor een fijne SOFT date met wederzijds respect. Geen extravagante toestanden - gewoon pijpen, rimmen, masseren,...geen geneuk. Graag een kerel met enig niveau, verzorgd en met een uitgesproken voorkeur voor oudere mannen. Ikzelf een singel, heel verzorgde homo, 57 jaar - 182 - 90. Ik kan ontvangen. Geen anonieme contacten - wil je geen foto sturen gelieve dan niet te reageren. +40? geen interesse. Groeten  
Jan 67 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Massage vriend
Single senior zoekt dito voor wederzijdse massage. Je bent slank, verzorgd, hygienisch en intiem kaal en geniet graag regelmatig van een zalige massage, en wil er ook eentje terug geven? Er hoeft niets, alleen genieten, afhankelijk van de klik kan er meer, maar alleen soft.  
Bert Vanthienen 44 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Voelen, rukken en pijpen
Ik zoek een lekkere gast die vanavond geil wil worden als ik hem betast, ruk en pijp. Ik wil je ook wel een massage geven als je wil. Ben geen expert, maar lukt wel. Ik ben 44 jaar, volslank, kleingeschapen. Ik kan niet ontvangen. Graag jonger dan ik, student mag ook. Serieuze reacties aub.  
P.S. 55 jaar Limburg - Tongeren
Speld in hooiberg
Blijkbaar is het echt moeilijk om een rustig iemand tegen te komen om samen op ontdekking te gaan in de wereld van mannenliefde. Ik heb zelf geen ervaring en zou dus graag iemand ontmoeten die kan ontvangen - dus geen kamertoestanden - om rustig en zonder opdringerig te zijn op ontdekking te gaan. Samen naakt zijn (ik ben heel graag naakt) en zien wat er komt : strelen, tongen, pijpen, vrijen, massage. Alleen soft, dus geen geneuk. Zelf ben ik normaal gebouwd en geschapen, intiem geschoren, hygiënisch en discreet. Liefst iemand uit de regio gezien ik graag regelmatig contact zou houden bij de juiste klik. Kennismaking mag op een neutrale plaats. Graag eerlijke reacties van meer dan een zinnetje. Reacties in de aard van "je mag mij wel pijpen" gaan zowieso de vuilbak in. Senioren mogen ook zeker reageren.  
Massage 56 jaar Noord-Brabant - Roosendaal
Massage
Ik geef ontspannende massage. Ik ontvang. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd aub.  
Exhib 69 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Genieten
Beste, is er hier, liefst in de omstreken een Senior 70+ die één dezer dagen wil/ kan ontvangen. Ik bi man gehuwd slank 69 1.88 88 kom graag langs , dan ga ik naakt, klaar om dan bekeken, betast te worden, opdrachtjes te moeten doen. Wil je graag een massage? Dat kan ook. Ben je nog mooi potent geschapen, dan wil ik die ook evt graag verwennen... andere verlangens/ wensen zijn zeker bespreekbaar, en moeten jullie evt een vrienden koppel zijn, ook daar zeker geen probleem mee. Benieuwd naar reactie  
funlover 39 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die...
...het af en toe beu is om te doen wat iedereen van hem verwacht? Ik val op stoere kerels die fantaseren over wat er nog allemaal te ervaren valt; met een man deze keer. Misschien wil je gewoon eens een andere kerel bekijken als die naakt in de zetel zit. Of omgekeerd: wil je je eens laten bewonderen aan een andere vent die toekijkt? Of heb je al eens gedacht hoe het zou zijn om eens de lul van een andere man vast te nemen, of je mond rond zijn eikel te laten gaan? Of heb je eens zin om een naakte massage man-op-man te krijgen? Of wil je nu eens weten hoe het voelt om gerimt te worden zoals in een pornofilm? Of zelfs: je piemel te voelen in de kont van een vent, of omgekeerd? Ik zoek een aantrekkelijke man, <45j, die als hetero door het leven gaat maar bovenstaande overweegt of er over fantaseert, maar de stap moeilijk kan zetten in het moeras dat het internet is. Ik ben zelf sportief, slank, discreet, met niveau. Ik ontvang, vaak overdag.Stuur reactie met foto.  

Ben je behaarde sportieve hetero die...
Toyboy 37 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Massage
Wie heeft me zalige massage,bij u als dit gaat ,hadden die men kontje verwennen enzo..  

Massage
Kent 45 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
man op zoek naar massage of meer
deze mannelijke gast zoekt een lieve toffe eerlijke jongen, maximum leeftijd wel 45 jaar om samen te genieten en fun te hebben. Wie zoekt dit ook? Alle eerlijke reacties = antwoord verzekerd; Hou van zachte dingen zoals massage strelen.laten we er voor gaan..... . Wel graag eerlijke reacties want meestal reactie en dan hoor je niets meer pppfff. Is er nog een normale gast  
gisteren
Anonien 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Zoek fun en massage
Wie kan bij komen om massage te geven. We kunnen rustig obouwen. Veel kan en niks moet. Tot eigen leeftijd of jonger. Graag reactie met voldoende info.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10