Zoeken naar massage tot met

Uw zoekactie voor massage tot met leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MST 40 jaar Zeeland - Schouwen-Duiveland
Massage of bootje
Welke man heeft een goed voorstel om ons te ontvangen om een massage te geven aan de vrouw. Bootje is ook altijd welkom natuurlijk aangezien dat wel de ideale massage locatie is :) Wie heeft een leuk voorstel. Xxx  
stel zoekt 50 jaar Limburg - Echt-Susteren
voor komend weekend
hoi leuk koppel zoekt voor dit weekend een leuke man. zijn voornemens om Bornedries beach cafe te doen op vrijdagmiddag, en op zaterdag een saunaatje te doen ,waar een en ander kan en mag. Zijn zelf begin 50, normaal postuur, glad daar waar het hoort. Zoeken leuke vent tot 55, goed voorzien van pik en niveau. En uiteraard lekker glad, bi mag. je mag andere opties aandragen we zijn zelf heeeel flexibel Voor zondag hebben we nog niks gepland, lekkere massage is nooit weg.  

voor komend weekend
13 dagen
Powerkoppel 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Massage geven...
Leuk koppeltje hier van 37 m en 30v. Wie wil mijn knappe vrouw vanavond komen verwennen met een uitgebreide massage en daarna kunnen we allen samen wat spelen...? Zij is 1m68, sportief maar goed voorzien van vormen, C-cup, geschoren, lang blond haar, groene ogen. Stuur een foto van jezelf en indien je ons bevalt sturen we je terug!  
16 dagen
wijtwee 49 jaar Limburg - Tessenderlo
tantra massage?
wie heeft ervaring met of tips voor een goede tantramassage? wij zijn op zoek naar koppel/vrouw/man die ons in wil wijden in de tantrawereld. als gelegenheidskoppel willen we samen de wereld van de yoni en lingam ontdekken! wat weliswaar maakt dat afspraken vrijwel altijd op een woensdagnamiddag zullen moeten plaatsvinden. kan jij ons helpen?  
verwenkoppel 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
koppel zoekt XXL man om uitgebreid te verwennen
Welke groot geschapen man (blank, zwart of ergens tussenin) - en ja heren, we bedoelen écht groot geschapen - wil zich zondagnamiddag uitgebreid laten verwennen door een stijlvol koppel veertigers (beiden hetero, al wil de man wel deelnemen aan een uitgebreide cockmassage). Daarna krijg je het vrouwtje op een schoteltje aangeboden, waarbij je op instructies van de man haar lijfje kan begeren. Enkel reacties met een foto van je speelgoed maken kans!  

koppel zoekt XXL man om uitgebreid te verwennen
20 dagen
M & J 59 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Massage-Meester
Wij als verzorgd koppel (55-52) kijken uit naar een ervaren man met natuurlijk leiderschap die thuis is in het geven van lichaamsmassages en verdergaande Tantra massage. Op voorhand moet er eerst een heel goed gevoel kunnen zijn tussen man en man.De volgende is mín vrouw.Is het gevoel bij haar ook goed ,kunnen we verderpraten.Man die sterk is in het lezen van de psyche van een vrouw,die het lichaam van een vrouw goed kent,rustig is ,geduldig is,niveau heeft,dan kan een massage.Een man ook die ,eens hij in de psyche kan geraken,ook sterk is in leiding geven.Iemand voor op langere termijn,geen eenmalige toestanden en ook niet voor meteen, met die hele corona situatie is het toch zeer goed opletten.Eerst moet er een grondige opbouw zijn.Wie dat niet wil,moet niet reageren.Geen mannen onder de 40 jaar,verzorgd,fysiek ook in orde.  
22 dagen
FiKa 55 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Edging
Bi Koppel (50ers)zoekt leuke (jonge)man, geschoren en mooi geschapen. Wederzijdse massage, blowjob, likken, edgen, langdurig teasen Reaktie met foto aub en stats, evt gsm nummer mag. Normale reakties worden beantwoord, de rest niet !