Zoeken naar massage

Uw zoekactie voor massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben 53 177 87 15 x 5 en besneden en ik wil een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt of ik wil een massage met happy ending bij mij thuis in Wetteren ik kan discreet ontvangen please  
EroMassage 36 jaar Limburg - Riemst
Toe aan ontspanning
Ik geef erotische massages bij u thuis of op hotel. U krijgt van mij een heerlijke massage van kop tot teen, voor- en achterkant naakt door mij gegeven. Uiteraard toewerkend naar een spetterend hoogtepunt op het einde. Ik ben 36, gbbs, breder (niet dik) gebouwd, 1,74m, hier en daar een tattoo en intiem altijd kaal. Wil jij eens lekker genieten? Stuur me een bericht of a p p me, + 3 1 6 3 0 6 7 0 8 8 3 (niet bellen)  

Toe aan ontspanning
bi-kerel 34 jaar West-Vlaanderen - Veurne
massage
hallo, welke slanke kerel zin in massage? ikzelf blijf gekleed. extra aandacht voor lichaamsdeel kan. stats & bodypic + hoe je het ziet verplaatsen kan  
hoi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
hoi
Zoek toffe slanke man of koppel om geregeld te genieten, soft of meer, vrijen voelen, elkaar masseren, safe. Niet zo ervaren, zin om lange avond genieten, speeltjes ontdekken volledig ingesmeerd met massageolie...? heb soms zin in meer.. Wie safe en ontvangt?  

hoi
Antwerp nudist 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Prostaatmassage
Hey! Al een geruime tijd hoor/lees ik over prostaatmassages en hoe geweldig die orgasmes zijn. Nu zou ik dat ook wel eens willen beleven! Is er iemand die me dat kan bezorgen? Ik kan wel niet ontvangen en ben enkel beschikbaar tijdens de kantooruren! En enkel in het Antwerpse.  
Hot Pepper 61 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil graag vrijdag of dit weekend een massage?
Hoi, Wie wil er dit weekend graag eens uitgebreid en volledig gemasseerd worden. Enkel bij jou thuis. Ik kan niet ontvangen en ga niet op hotel. Geen fin. bed. Leeftijd of vorm geen belang. Gewoon ogen toe, ondergaan en genieten. Jij? Gr.  
............. 58 jaar Antwerpen - Zandhoven
massage
voor vanmiddag en avond geef ik massage ik geef die naakt zitten op u om kracht te zetten met warme olie ??? ENKEL XXL = MIN 19 CM PIK KLEINER NIET ANTWOORDEN interesse stuur foto en status eerst word er gedoucht .......  

massage
MysterieMan 37 jaar Limburg - Zutendaal
Gezocht voor fantasie
Ik heb al een tijdje een fantasie... ik kom bij de dokter voor een check-up. De dokter onderzoekt me grondig, zo grondig dat ik me moet ontdoen van al mijn kleding en ook mijn intieme delen worden natuurlijk meegenomen in het onderzoek. Als allerlaatste heeft de dokter natuurlijk ook een spermastaal nodig, de dokter zorgt dat hij ieder druppeltje sperma uit mijn ballen haalt zodat hij genoeg heeft voor een spermastaaltje. Jij bepaalt wanneer ik spuit, edging, milking, prostaatmassage, vingeren, trekken, nippleplay, alles kan in het belang van het onderzoek... Ik mag me weer aankleden en wordt over een tijdje weer opgeroepen... wie kan mij in zijn "praktijk" ontvangen? Ik 37/173/77/16x5/intiem kaal, verzorgd en hygiënisch  

Gezocht voor fantasie
10 dagen
Tommy 23 jaar Antwerpen - Herentals
Verzorgde daddy
Slanke onbehaarde jonge gast van 23 zoekt een oudere verzorgde onbehaarde man die mij vanavond bij jou thuis kan ontvangen. Jij geeft mij een massage waarbij je me ook zacht anaal (oraal) masseert, wederzijds pijpen kan ook. Graag iemand met een grote lul. Antwoorden met foto stats en plaats van ontvangst voor reply.  
10 dagen
Tariq 49 jaar Antwerpen - Borgerhout
Massage
Wie heeft zin in een heerlijke massage met warme olie. Ik kan ontvangen in alle discretie. Ik ben 49-170-60-17 - behaard, getint en mooi verzorgd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10