Zoeken naar massage

Uw zoekactie voor massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Bi-masseur 61 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Wie kan ontvangen (liefst in de buurt) en wil genieten
Van een heerlijke ontspannende erotische massage met heel veel aandacht voor uw lul en kontje. Als compensatie wil ik graag lekker lang gerimd en zachtjes geneukt worden. Onbehaarde sportieve body 181m 89kg 16x4 en strak sexy neukbaar kontje.  
16 dagen
Mee 41 jaar Limburg - Tessenderlo
Massage
Hetero in een relatie,op zoek naar een knappe lieve zachte man die me op donderdag vm kan ontvangen voor een heerlijke massage om te voelen dat het iets met me doet. Aangeraakt worden door mannenhanden  
16 dagen
Geert 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rustig klein geschapen maatje gezocht voor regelmatig
Nette man met niveau is opzoek naar een klein geschapen maatje. Houden van leuke babbel, massage, sauna, elkaar pijpen, strelen, knuffelen. Niet roker, discreet en hygiënisch zijn. Gehuwd of in relatie is geen probleem. Dit alles op een avond rond 20u en ik kan ontvangen. Zoek een rustig type en geen haantje de voorste. Graag een deftige reactie anders geen reactie terug.  
16 dagen
bart 68 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
lekkere massage bij mij thuis
beste ik geef je een lekkere massage van kop tot teen bij mij thuis mits kleine verg  
16 dagen
Stijn 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Wie wilt mee naar de wellness , jongere man .
Hey , Stijn zoekt jongere man tussen 20 en 30 , met mooie pik . Samen naar een privésauna ,jacuzzi . Babbel , drankje , 2/3 uur genieten . Geen geneuk , teasing , voelen , mekaar geil maken , pik hard maken , pijpen , meermaals klaarkomen , olie massage . Stel je even voor met foto van je gerief , Kunnen snel afspreken overdag . De rest spreken we af via bericht . Stijn .  
17 dagen
Onderweg 27j 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Opzoek naar geile fun of geil vast contact
Hey, Hier een kerel van 27j 1m84 83 kg, mannelijk en discreet. Ik ben voor het werk regelmatig de baan op en pendel bijna dagelijks tussen Antwerpen-centrum en Turnhout. Ik ben opzoek naar leuke fun of een geil vast contact. Ik zoek een gelijkgestemde om samen te geilen (massage, rukken, pijpen, ....) samen gezellig opbouwen en elkaar laten genieten. Ikzelf verplaats of into cardate. Ik kijk uit naar je reacties!  
Verwenner 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Nu samen genieten
Ik zoek voor nu vandaag,Goed Lezen. een geile actieve man, slank, strakke body,verzorgd,niet roker, zeker intiem glad geschoren, om samen naakt met elkaar te spelen te te genieten, pijpen, standje 69, likken,strelen, rukken/ masturberen,body& pik massage, je vindt ook tongzoenen fijn en geil, ik ben een Nette verzorgde Bi-man 1m73,64kg, niet roker,intiem glad geschoren, ik kan jou Nu ontvangen, om samen lang van elkaar te genieten, ben Top .Zin geil en nu tijd, contacteer me .Tot straks .x  

Nu samen genieten
Penismassage 51 jaar Antwerpen - Mortsel
Penismassage
Wie wil en geeft een penismassage zoals op de fotos van internet hier. Verzorgd zijn is een must leeftijd speelt geen rol. Liefst in de voormiddag.  

Penismassage
18 dagen
Marc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben nu nog 53 en morgen word ik 54 ik ben 177 87 15 x 5 en besneden en ik wil nu nog een patiëntje zijn van een dokter of een massage met happy ending bij mij thuis in Wetteren krijgen voor mijn verjaardag wie kan er nu nog komen als je een foto van gezicht mee stuurt dan krijg je er 1 van mij please alvast bedankt  
kontje 48 jaar Limburg - Nieuwerkerken
prostaatmassage/edging gezocht
Ik zou es graag een prostaat massage ondergaan, met eventueel edging. Wie geeft dit graag en kan hiervoor ontvangen? Ik heb de voorkeur voor een zachte, rustige oudere man. Ikzelf ben een slanke bi man. Ik zoek voor de omgeving Tienen, Herk de Stad, st Truiden, Alken, landen ... Alvast bedankt voor je reactie.  

prostaatmassage/edging gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10