Zoeken naar massage

Uw zoekactie voor massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Damme
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Ben masseur van opleiding en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Indien gewenst masseer ik ook de man. Ben niet bi, maar een verloren hand of mond kan geen kwaad. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Nieuwe ervaring en meer .
Hallo wil me toch via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een nieuwe ervaring en meer,gezien ik daar nog vrij nieuw in ben wil ik toch die uitdaging aangaan en dit voor de vrouw hemels te verwennen en dit onder ons 3 sta voor veel open niets moet alles mag,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn, goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw wel merken,ook te vinden voor erotische massage en laat geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje kan ook verplaatsen en vrijmaken,ben wel geen bi maar hetero dus vrouwgericht maar alles onder het motto hemels genieten en geen rap rap toestanden en wie weet dan als vaste huisvriend.is er een koppel die zich daarin kan vinden mag gerust iets nalaten.grtjs  

Nieuwe ervaring en meer .
Lesage 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
cuckold koppel gezocht
Ik zoek een koppel waarvan mevrouw uitvoerig wordt gemasturbeerd, clit en kut massage, terwijl man toekijkt. Ik ontvang graag in Antwerpen centrum, of jullie nodig mij uit. Suggesties altijd welkom. Genot primeert.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids) koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Ben masseur van opleiding en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Indien gewenst masseer ik ook de man. Ben niet bi, maar een verloren hand of mond kan geen kwaad. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
Kevin 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek een fwb en/of 1ste ervaring met een koppeltje
Ik ben een rustige man van 39j, 63kg, 181cm en ben mooi en glad geschapen. Ik ben vooral vrouwminded en zie ze graag genieten. Massage, sauna. Discretie en hygiëne verzekerd. Indien intresse of nog vragen dan hoor ik het graag xxx  

Zoek een fwb en/of 1ste ervaring met een koppeltje
Ikke 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gratis massage, grijp je kans
Ervaren masseur (180 75kg en 20cm in de broek) vindt het soms leuk een man of vrouw of koppel een gratis massage te geven. Ik neem graag tijd om je volledig te laten wegdwalen dankzij mijn gouden handen. Dit kan bij mij of jou/jullie of op locatie. Ikzelf ben verzorgd en hygiënisch en ik verwacht van jou/jullie hetzelfde. Plus toch wel wat niveau. Ik kan gemakkelijk tijd maken. Discretie etc gevraagd en geboden. Reageer met meer dan 1 zin anders geen reactie terug.  

Gratis massage, grijp je kans
Steven 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welk vrouwtje moet eens verwend worden met een Tantra Yoni massage?
Al zitten denken om uw vrouw samen te verwennen met een Tantra Yoni massage? Niets is spannender dan je vrouw te zien wegsmelten van genot. Stuur uw verlangen door, en samen gaan we voor genot. Massage gebeurt bij u thuis of op Hotel  
Erick 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Tantramassage
Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick ( gratis - Eerlijk,discreet en ervaring)  
Doenertje 41 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Koppel gezocht om te verwennen
Hallo, Ik ben een bi man en zou graag de huisvriend van een koppel worden. Ik zou jullie graag beiden (OF 1 van beiden) verwennen. Ik draag ook eens graag dameslingerie en naaldhakken dus indien gewenst kan dit zeker. Ik kan ook heel onderdanig zijn. Bij mij kan zeer veel, klusjes of huishouden helpen doen, sm, massage geven,mij laten gebruiken voor jullie lust,... alles is bespreekbaar.Ik ben ook neukbaar zowel met dildo als echte pik. Kortom ik zou er op regelmatige tijdstippen zijn om jullie te verwennen zoals jullie het willen. Hopelijk tot snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10