Zoeken naar massage

Uw zoekactie voor massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Veel_kan 56 jaar Limburg - Maastricht
Zijn jullie een ruimdenkend koppel?
Ik kom uit de omg Maastricht. Geniet hij als hij kijkt hoe jij verwend wordt? Vervolgens zin heeft om mee te doen…..Trio, wife sharing, cuckolding, massage…’ Mee pijpen’ ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ok ben een gezonde midden vijftiger met een normaal prettig postuur. Hygiëne en discretie zijn gegarandeerd. Ik ben geen fake. Ook zo’n zin….  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me toch via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een vrouw gerichte erotische massage en meer.ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het eventueel intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw zeker wel merken alles kan niets moet gewoon de vrouw met ons 3 hemels laten genieten,bij massage met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer ben zelf noch masseur geweest,ik ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige romantiek kan ook verplaatsen en vrijmaken maar alles onder het motto genieten,ben geen bi maar hetero en sta erg op eerlijkheid vertrouwen en wederzijds respect voor elkaar en geen fake . Is er een koppel da zich daarin kan vinden mag gerust iets nalaten. Wie weet ... grtjs xxx  

Erotische massages en meer ....
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Sexfun
Hey ben bi gast 59j zoek langs deze weg kpl gelijkgestemd als ik die leuke date zoeken glaasje drinken knuffellen massage enzo verder ik ontvang in deerlijk kan ook verplaatsen in de omg zin grts vrouw mag ook reageren  

Sexfun
10 dagen
Verwennertje 41 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Dus dames: wil je eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Masseur 38 jaar Antwerpen - Rumst
MASSAGE !! Leuk koppel gezocht !!
Welke man heeft een super mooie vrouw en kijk graag eens toe hoe ik haar lichaam een luxe massage geef . Laat maar iets weten . Ik ben sportief gebouwde leuke man met grote handen .  

MASSAGE !! Leuk koppel gezocht !!
10 dagen
Lau 69 jaar Limburg - Roermond
Oudere orale bi man zoekt oraal bi stel
Hoi geďnteresseerde, Ik ben een gehuwde volslanke 69 jarige orale bi man die een oraal bi stel zoekt voor heerlijke orale sex, ik lik en zuig graag een man en een mond en tong aan een vrouwelijke vagina sla ik niet over, tevens geef ik ook graag een massage, mocht er na een kennismaking een klik zijn zou het fijn zijn voor langeretijd een orale relatie te hebben. Zou fijn zijn een reactie te mogen ontvangen.  
10 dagen
Viriele man 52 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Trio-Huisvriend-Massage
Welk koppel zoekt een toffe verzorgde man om samen spannende en erotische momenten te beleven? Waarbij het motto is : veel kan maar niets moet! Met het nodige respect samen een (ont)spannende avond beleven waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Man kan meedoen of toekijken. Indien gewenst kan een volledige lichaamsmassage voor de vrouw de start worden van een spetterende verwenavond…. Als het klikt kunnen we eventueel meermaals afspreken en word ik jullie huisvriend. Ik ben een jonge vijftiger , 1m86 groot , normaal gebouwd , sportief , zeer verzorgd en met niveau. Zijn jullie tussen de 45 en 65 en ook open-minded , verzorgd , met niveau en zien jullie een klassevolle date wel zitten? Aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen met een uitgebreide voorstelling en wat jullie hopen te beleven…. Hopelijk tot gauw.  
10 dagen
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Dame van koppel erotisch komen verwennen...
Hallo, dag koppels. Ik zoek een koppel (leeftijd en lichaamsbouw van de dame niet van belang), om dame te mogen verwennen, dit door het geven van massage met olie waarbij ik op het einde alsook oraal zal bevredigen. Dame is geblinddoekt voor extra spanning. U kiest zelf of ikzelf volledig naakt ben tijdens het masseren of niet. Hygiene, respect, discretie verzekerd, verplaatsen geen probleem. Groetjes en tot...;-)  
11 dagen
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Dame van koppel erotisch komen verwennen...
Hallo, dag koppels. Ik zoek een koppel (leeftijd en lichaamsbouw van de dame niet van belang), om dame te mogen verwennen, dit door het geven van massage met olie waarbij ik op het einde alsook oraal zal bevredigen. Dame is geblinddoekt voor extra spanning. U kiest zelf of ikzelf volledig naakt ben tijdens het masseren of niet. Hygiene, respect, discretie verzekerd, verplaatsen geen probleem. Groetjes en tot...;-)  
11 dagen
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
massage+ voor het vrouwtje | vandaag beschikbaar
Dag mannen. Geniet je ervan om te zien hoe je vrouw eens lekker wordt gemasseerd? Wel ik ben Philippe, een verzorgde vrijgezel, en in mijn vrije tijd geef als passie massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor geest en lichaam.. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Hoe gaat ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, do & donts. Daarna neem jij naakt of in slip plaats op mijn massagetafel, ik bedek je met een warm dekentje. Enkel jij en ik. Daarna streel ik je lichaam en druppel zachtjes warme olie over je heen. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begint je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen af naar je intieme zones. Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Je wenst een orgasme of niet, uw grenzen zijn de mijne. Eerste contact via mail aub. Heb je fantasieën of wensen...Groet Philippe  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10