Zoeken naar massagethuis

Uw zoekactie voor massagethuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Niels 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Leuke vrouw die graag masseert voor 4-handenmassage aan knappe man
Af en toe komt er bij mij een 100% heteroman om zich te laten masseren. Het is een volledige lichaamsmassage van ongeveer een uur, toewerkend naar een manuele happy ending. Zijn ultieme droom is een 4-handenmassage met 2 mannelijke en 2 vrouwelijke handen. Ik zoek dus voor hem een vrouw die samen met mij wil masseren tot hij klaarkomt, maar verder geen seksuele handelingen. Er wordt niet gepijpt en/of geneukt. Ik verzeker je : Hij is de moeite, 39 jaar en zeer sportief, gespierd en slank gebouwd. Er is geen sprake van seks. Enkel masseren en een beetje ondeugend teasen misschien. Wij ontvangen discreet en in stijl. Bij interesse spreken wij, de 2 masseurs, het liefst al op voorhand eens af bij mij thuis of op neutraal terrein bij een koffie. Wij zijn beiden zeer verzorgd, hoger opgeleid en discreet. Mocht je vragen hebben, ik beantwoord ze met plezier.  
gisteren
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag dame, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
gisteren
fijnproever 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
op zoek naar een delicatesse
Aangename man is op zoek naar een skinny dame jong en speels van geest(18+...tot...) of een stelletje waarvan zij skinny is... kleine borstjes A-cup bij voorkeur maar B kan ook nog iemand met zin en verlangen naar huidcontact...warme handen op je lichaam...eventueel een zachte massage, gewoon genieten en zien waar we uitkomen.. niets moet maar veel kan. Bij klik en voldoening voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde prille vijftiger, intiem geschoren, respectvol en vrouwvriendelijk man wil samen genieten binnen jouw grenzen en wil bij die fameuze klik graag jouw/jullie friend with benefits worden... Regio Oostende Kortrijk Aalter Gent Brugge Knokke... Ik kan ontvangen en verplaatsen!  
MasterDaddy 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Do you want to feel my hands …
Hoi welke vrouw will vanavond eens afspreken ,of massage krijgen door ervaren :) graag serius reactie met wordje uitleg tot dan  

Do you want to feel my hands …
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt ervaren dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
gisteren
Verwenner 42 jaar Antwerpen - Edegem
Pure verwennerij....
Misschien ben jij de vrouw die ik binnenkort eens goed ga verwennen...Ik geef graag een stoel, rug of als de klik er is een erotische massage en wie weet wat er dan volgt....iets heel intiem tussen ons beiden? Ik ben een sportieve goeduitziende man met niveau, 1m78,68kg,donker kort blond haar en blauwgroene ogen. Ik ben normaal gebouwd en casual gekleed. Ik ben discreet en verzorg mezelf goed. Kortom ik zal je niet teleurstellen....Vertel me welke massage je verlangt en wie weet heb ik vanmiddag al tijd voor jou.. ( alle leeftijden +18-75)  
Verwenner 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Maatje meer
Ik heb een zwak voor dames met een maatje meer. Zijn hier toevallig vrouwen met wat pak aan die zijn hebben om uitvoerig verwend te worden. Een uitgebreide massage, waarbij ik echt mijn tijd neem. Deze laten overvloeien naar een ero-massage, waarbij ik dan zachtjes de binnenkant van je dijen kus, om uiteindelijk je intiemste plekje te likken. Heb je zin om te genieten tot je klaarkomt? Dan kan ik je daarbij helpen. Leeftijd maakt niet uit, hygiëne en een verzorgd voorkomen wel. Zelf ben ik hoger opgeleid, niet roker, slank gebouwd, intiem getrimd en normaal geschapen. In bijlage alvast een voorsmaakje.  

Maatje meer
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
gisteren
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verzorgde sportieve man zoekt dame.
Verzorgde niet onknappe sportieve man zoekt dame voor een sensuele ontmoeting. Een toffe babbel gevolgd door een sensuele massage, welke dame (leeftijd niet van belang en voller geen probleem) voelt zich aangesproken?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10