Zoeken naar massagethuis

Uw zoekactie voor massagethuis leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Marc 39 jaar Limburg - Lanaken
Amateur vrouw gezocht
Ik zoek een vrouw die me een massage geeft met happy begin en happy end (dus 2 keer klaarkomen, gewone massage met de handen). Je mag liefst naakt zijn maar hoeft niet. Geen verdere aanrakingen. Leeftijd en uiterlijk niet van belang. X  
29 dagen
Frank 59 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
GEZOCHT: Dame om elkaar te (leren) masseren
Ik ben een zachtaardige en respectvolle man van 59j. Ik ben gehuwd maar mijn vrouw heeft al jaren cvs. Ik ben eigenlijk op zoek naar een leuke speelse dame om elkaar te masseren of te leren masseren. Ervaring is dus niet nodig, zachte, zoekende handen en een geest die graag nieuwe dingen ontdekt wel. Ik zou het leuk vinden om elkaar dan op regelmatige basis te masseren. Seks is niet nodig maar de intieme delen mogen bij de massage natuurlijk niet vergeten worden. Ik zoek bij voorkeur een dame die zelf kan ontvangen. Een massagetafel kan geregeld worden. Een financiële vergoeding is bespreekbaar. Hopelijk tot gauw. Liefs, Frank  
29 dagen
Massagelover 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke dame wil me masseren
Ik ben op zoek naar een leuke en gezellige dame die het ziet zitten om mij, bij voorkeur op regelmatige basis, te ontvangen voor een heerlijke ontspannende massage. Om even te kunnen relaxen en ontsnappen aan de dagelijkse rush en te genieten van aangeraakt te worden. Je hoeft hiervoor zeker en vast geen expert ter zake te zijn, graag masseren is meer dan voldoende. Spreekt dit jou aan, dan wacht ik vol enthousiasme op jouw berichtje.  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Massage gezocht $.
Zoek via dit zoekertje een leuke slank tot normaal gebouwde dame die vanuit haar professie, dan wel hobby graag masseert en dit ook wel wat spannender durft te maken door ook de intieme delen mee te behandelen... Geen intiem. Graag op een behandel of massagetafel. Uiteraard tegen een afgesproken vergoeding en met discretie voor beide. Ben zelf een nette man van 40,1.78,slank. Eric -x-.  

Massage gezocht $.
31 dagen
Tomas 49 jaar Limburg - Bocholt
Spanning
Op zoek naar jonge slanke dame ( maximum 40 jaar) om samen iets spannends te doen. Kan van alles zijn : massage , keuring, spelen... zelf wel enkele zaken in gedachte maar ieder voorstel is welkom. Hoge vergoeding. Wel kunnen verplaatsen.  
  1   2   3   4